De kuren hieronder zijn bedoeld als voorbeeld. Dit zijn bewezen effectieve kuren die de keuze in producten eenvoudig maken.

 

De oral only voorbeeldkuren bevatten alleen pillen, hierdoor zijn ze geschikt voor beginners die nog niet durven spuiten of om een andere reden alleen pillen willen nemen.

 

 

Dianabol only kuur

Een geschikte kuur voor beginners om massa en spierkracht te winnen. Veilig en gemakkelijk doordat alleen pillen genomen hoeven te worden.
Wk 1-6: Dianabol 40 mg/dag
Wk 7-10: Nolvadex 20 mg/dag
Benodigd: 2x Dianabol, 1x Nolvadex
Opmerkingen:De kuur mag eventueel verlengd worden naar 8 weken, Dianabol is echter levertoxisch dus laat bij twijfel een bloedtest doen om je leverfunctie te controleren. Dianabol aromatiseert naar oestrogeen en kan daarom bij zeer gevoelige individuen gynecomastie veroorzaken, bij deze kuur is dat gemakkelijk op te lossen door bij de eerste symptomen van gynecomastie 20 mg Nolvadex per dag te nemen tot de klachten weg zijn.

Winstrol only kuur

Een geschikte kuur voor beginners om spierkracht en vooral hardheid van de spieren te vergroten. Veilig en gemakkelijk doordat alleen pillen genomen hoeven te worden. Afhankelijk van het dieet en de training van de gebruiker kan deze kuur gebruikt worden voor kracht en schone bulk of cut. De nakuur is bij deze kuur niet per sé nodig maar draagt wel bij aan sneller herstel.
Wk 1-6: Winstrol 40 mg/dag
Wk 7-10: Nolvadex 20 mg/dag
Benodigd: 2x Winstrol, 1x Nolvadex
Opmerkingen: De kuur mag eventueel verlengd worden naar 8 weken, Winstrol is echter levertoxisch dus laat bij twijfel een bloedtest doen om je leverfunctie te controleren.

Anavar only kuur

Een geschikte kuur voor beginners om spierkracht te vergroten en/of af te vallen. Veilig en gemakkelijk doordat alleen pillen genomen hoeven te worden. Anavar is een zeer mild middel, dus weinig bijwerkingen en risico. Daarnaast staat Anavar erom bekend dat de resultaten van de kuur lang blijven hangen.
Wk 1-6: Anavar 50 mg/dag
Wk 7-10: Nolvadex 20 mg/dag
Benodigd: 2x Anavar, 1x Nolvadex
Opmerkingen: De kuur mag eventueel verlengd worden naar 8 weken, Anavar is mild en niet erg levertoxisch dus het kan geen kwaad.

Turinabol only kuur

Een geschikte kuur voor beginners om spierkracht te vergroten en/of af te vallen. Veilig en gemakkelijk doordat alleen pillen genomen hoeven te worden. Turinabol staat bekend als een vrij mild middel, dus weinig bijwerkingen en risico.
Wk 1-6: Turinabol 40 mg/dag
Wk 7-10: Nolvadex 20 mg/dag
Benodigd: 2x Turinabol, 1x Nolvadex
Opmerkingen: De kuur mag eventueel verlengd worden naar 8 weken, Turinabol is mild en niet erg levertoxisch dus het kan geen kwaad.

Anavar / Winstrol kuur

Een geschikte kuur voor beginners om spierkracht te vergroten, wat spiermassa aan te komen en tegelijk het vetpercentage te verlagen. Veilig en gemakkelijk doordat alleen pillen genomen hoeven te worden. Anavar is een zeer mild middel, dus weinig bijwerkingen en risico. Winstrol zorgt voor extra kracht. Daarnaast staat Anavar erom bekend dat de resultaten van de kuur lang blijven hangen. Doordat Anavar mild is voor de lever kan het met Winstrol gecombineerd worden zonder een te grote belasting voor de lever te vormen. Dit is een typische kuur om in het voorjaar een beachproof lichaam te maken.
Wk 1-6: Anavar 50 mg/dag
Wk 1-6: Winstrol 40 mg/dag
Wk 7-10: Nolvadex 20 mg/dag
Benodigd: 2x Winstrol 2x Anavar, 1x Nolvadex
Opmerkingen:

Turinabol / Winstrol kuur

Een geschikte kuur voor beginners om spierkracht en spiermassa te vergroten. Veilig en gemakkelijk doordat alleen pillen genomen hoeven te worden. Omdat Turinabol vrij mild is voor de lever kan het zonder veel risico met Winstrol gecombineerd worden. Bij deze kuur ligt de nadruk wat meer op spierkracht en spiermassa dan bij de Anavar/Winstrol kuur.
Wk 1-6: Turinabol 40 mg/dag
Wk 1-6: Winstrol 40 mg/dag
Wk 7-10: Nolvadex 20 mg/dag
Benodigd: 2x Winstrol 2x Turinabol, 1x Nolvadex
Opmerkingen:

Dianabol / Winstrol kuur

Deze kuur is in principe geschikt voor beginners die alleen pillen willen nemen maar toch flink spiermassa en -kracht willen winnen. Het nadeel is dat beide middelen vrij zwaar zijn voor de lever. Deze kuur mag dus niet langer dan 6 weken genomen worden en een bloedonderzoek voor controle van de leverfunctie is aan te raden tegen het einde van de kuur. Dianabol en Winstrol hebben een zekere synergie met elkaar omdat de oestrogene werking van Dianabol zorgt voor meer androgeenreceptoren waardoor de werking van het androgene Winstrol versterkt wordt. Daarnaast werkt Dianabol maar weinig via de androgeenreceptor en concurreert het dus niet met Winstrol om deze receptor.
Wk 1-6: Dianabol 40 mg/dag
Wk 1-6: Winstrol 40 mg/dag
Wk 7-10: Nolvadex 20 mg/dag
Benodigd: 2x Winstrol 2x Dianabol, 1x Nolvadex
Opmerkingen: Van deze kuur mag een grote winst in spiermassa en kracht verwacht worden, maar hij is wel belastend voor de lever.

De kuren hieronder zijn bedoeld als voorbeeld. Dit zijn bewezen effectieve kuren die de keuze in producten eenvoudig maken.

 

Naast de oral only kuren zijn de kuren hieronder bijzonder geschikt voor beginners.

 

Testosteron only kuur

Testosteron is de koning onder de anabole steroïden. Doordat zijn werking zowel anabool als androgeen is zorgt het voor een toename in spiermassa en -kracht die maar weinig steroïden kunnen verbeteren. Testosteron only is een goede eerste kuur wanneer de gebruiker van plan is om later meer kuren te pakken en het geduld heeft om zijn kuren rustig op te bouwen. Met deze kuur kan hij uitproberen of hij gevoelig is voor oestrogeen- dan wel androgeen-gerelateerde bijwerkingen en zijn toekomstige kuren hierop afstemmen.
Wk 1-10: Testosteron Enanthate 250 mg/week
Wk 13-16: Nolvadex 20 mg/dag 

 

 

Alternatief:

 

Wk 1-10: Testosteron Enanthate 500 mg/week
Wk 13-16: Nolvadex 20 mg/dag

Benodigd: 1x Testosteron Enanthate, 1x Nolvadex
Voor de alternatieve kuur met hogere dosis is 2x Testosteron Enanthate en 1x Nolvadex nodig
Opmerkingen: De alternatieve, hoge dosis kan ook als eerste kuur genomen worden, maar een beginner groeit prima van 250 mg Testosteron Enanthaat per week.

 

Een kickstart van 4 weken Dianabol of Winstrol past uitstekend bij deze kuur.

 

 

 

Sustanon only kuur

Sustanon is een mix van 4 verschillende Testosteronesters die samen zorgen voor een gelijkmatige afgifte van Testosteron in het bloed. Testosteron is de koning onder de anabole steroïden. Doordat zijn werking zowel anabool als androgeen is zorgt het voor een toename in spiermassa en -kracht die maar weinig steroïden kunnen verbeteren. Testosteron only is een goede eerste kuur wanneer de gebruiker van plan is om later meer kuren te pakken en het geduld heeft om zijn kuren rustig op te bouwen. Met deze kuur kan hij uitproberen of hij gevoelig is voor oestrogeen- danwel androgeen-gerelateerde bijwerkingen en zijn toekomstige kuren hierop afstemmen. In tegenstelling tot Testosteron Enanthate moet Sustanon 2 maal per week geïnjecteerd worden.
Wk 1-10: Sustanon 250 mg/week
Wk 13-16: Nolvadex 20 mg/dag 

 

 

Alternatief:

 

Wk1-10: Sustanon 500 mg/week
Wk 13-16: Nolvadex 20 mg/dag

Benodigd: 1x Sustanon, 1x Nolvadex
Voor de alternatieve kuur is 2x Sustanon en 1x Nolvadex nodig
Opmerkingen: De alternatieve, hoge dosis kan ook als eerste kuur genomen worden, maar een beginner groeit prima van 250 mg Sustanon per week.

 

Een kickstart van 4 weken Dianabol of Winstrol past uitstekend bij deze kuur.

 

 

Testosteron / Deca massakuur

Dit is de meest populaire kuur om spiermassa en -kracht flink te vergroten. Testosteron is de koning onder de anabole steroïden. Doordat zijn werking zowel anabool als androgeen is zorgt het voor een toename in spiermassa en -kracht die maar weinig steroïden kunnen verbeteren. Om de bijwerkingen van Testosteron wat te verlagen en toch veel spiermassa te winnen kan Deca (Nandrolone Decanoate) toegevoegd worden. Ten opzichte van de Testosteron only kuur zorgt deze voor flink wat meer spiermassa zonder veel extra bijwerkingen. Als kickstart heeft deze kuur Dianabol, die zorgt voor extra kracht en spiermassa tot de Testosteron en Deca hun werk beginnen te doen.
Wk 1-4: Dianabol 40 mg/dag
Wk 1-10: Testosteron Enanthate 250 mg/week
Wk 1-10: Nandrolone Decanoate 200 mg/week
Wk 13-16: Nolvadex 20 mg/dag 

 

 

Alternatief:

 

Wk 1-4: Dianabol 40 mg/dag
Wk 1-10: Testosteron Enanthate 500 mg/week
Wk 1-10: Nandrolone Decanoate 400 mg/week
Wk 13-16: Nolvadex 20 mg/dag

Benodigd: 2x Dianabol, 1x Testosteron Enanthate, 1x Deca, 1x Nolvadex
Voor de alternatieve kuur is 1x Testosteron Enanthate en 1x Deca extra nodig
Opmerkingen: De alternatieve, hoge dosis kan ook als eerste kuur genomen worden, maar een beginner groeit prima van 250 mg Testosteron Enanthaat en 200 mg Deca per week.

In plaats van Testosteron is het ook mogelijk om Sustanon te nemen, maar hierbij moet de dosis over 2 injecties per week verdeeld worden.

 

Door de combinatie van 3 aromatiserende steroïden zal de gebruiker wat vocht vasthouden en is er kans op gynecomastie. Wanneer gynecomastie de kop op steekt moet direct 20 mg Nolvadex per dag genomen worden om het oestrogeen te onderdrukken wat hiervoor verantwoordelijk is. Wanneer de symptomen weg zijn kan weer gestopt worden met het nemen van Nolvadex.

 

 

Testosteron / Boldenone massakuur

Dit is de meest populaire kuur om spiermassa en -kracht flink te vergroten. Testosteron is de koning onder de anabole steroïden. Doordat zijn werking zowel anabool als androgeen is zorgt het voor een toename in spiermassa en -kracht die maar weinig steroïden kunnen verbeteren. Om de bijwerkingen van Testosteron wat te verlagen en toch veel spiermassa te winnen kan Boldenone toegevoegd worden. Ten opzichte van de Testosteron only kuur zorgt deze voor flink wat meer spiermassa zonder veel extra bijwerkingen. Boldenone zorgt voor minder vochtrenentie dan Deca, waardoor die bijwerking bij deze kuur minder aanwezig zal zijn dan bij de Testosteron / Deca massakuur hierboven. Daarnaast heeft Boldenone de unieke eigenschap dat het zorgt voor meer honger, waardoor de gebruiker meer zal eten en dus meer massa wint. Als kickstart heeft deze kuur Dianabol, die zorgt voor extra kracht en spiermassa tot de Testosteron en Boldenone hun werk beginnen te doen.
Wk 1-4: Dianabol 40 mg/dag
Wk 1-10: Testosteron Enanthate 250 mg/week
Wk 1-10: Boldenone 250 mg/week
Wk 13-16: Nolvadex 20 mg/dag 

 

 

Alternatief:

 

Wk 1-4: Dianabol 40 mg/dag
Wk 1-10: Testosteron Enanthate 500 mg/week
Wk 1-10: Boldenone 500 mg/week
Wk 13-16: Nolvadex 20 mg/dag

Benodigd: 2x Dianabol, 1x Testosteron Enanthate, 1x Boldenone, 1x Nolvadex
Voor de alternatieve kuur is 1x Testosteron Enanthate en 1x Boldenone extra nodig
Opmerkingen: De alternatieve, hoge dosis kan ook als eerste kuur genomen worden, maar een beginner groeit prima van 250 mg Testosteron Enanthaat en 250 mg Boldenone per week.

In plaats van Testosteron is het ook mogelijk om Sustanon te nemen, maar hierbij moet de dosis over 2 injecties per week verdeeld worden.

 

Door de combinatie van 3 aromatiserende steroïden zal de gebruiker wat vocht vasthouden en is er kans op gynecomastie, hoewel deze kans flink kleiner is dan bij de Testosteron / Deca massakuur. Wanneer gynecomastie de kop op steekt moet direct 20 mg Nolvadex per dag genomen worden om het oestrogeen te onderdrukken wat hiervoor verantwoordelijk is. Wanneer de symptomen weg zijn kan weer gestopt worden met het nemen van Nolvadex.

De kuren hieronder zijn bedoeld als voorbeeld. Dit zijn bewezen effectieve kuren die de keuze in producten eenvoudig maken.

 

Naast de oral only kuren en beginner kuren zijn de meeste kuren hieronder geschikt voor beginners.

 

Clenbuterol kuur

Clenbuterol is geen steroïde, het activeert receptoren die ervoor zorgen dat het hart sneller gaat kloppen. Hierdoor gaat de lichaamstemperatuur omhoog en versnelt het metabolisme. Het nadeel van dit middel is dat het na een tijdje niet meer werkt omdat downregulatie van de receptoren plaats vindt. Hierdoor wordt aangeraden om het maar 2 weken achter elkaar te gebruiken. 2 weken nadat de gestopt is met het nemen van clenbuterol kan het opnieuw gebruikt worden. Het schema hieronder is maar een voorbeeld, in de praktijk wordt gestart met 50 mcg/dag (of 25 mcg/dag voor erg voorzichtige of lichte mensen) waarna de dosis op gevoel wordt opgebouwd. De werking van clenbuterol is goed te merken aan de hartslag en een gejaagd gevoel. Wanneer clenbuterol een paar dagen na elkaar genomen wordt gaat het minder goed werken, op gevoel of aan de hand van meten van de hartslag, kan de dosis verhoogd worden.
Dag 1-3: Clenbuterol 50 mcg/dag
Dag 4-6: Clenbuterol 75 mcg/dag
Dag 7-10: Clenbuterol 100 mcg/dag
Dag 11-14: Clenbuterol 125 mcg/dag
Dag 15-28: Niks
Dag 29: Opnieuw beginnen bij dag 1
Benodigd: 1x Clenbuterol (hiermee kunnen ongeveer 4 cycles van 2 weken gedaan worden)
Opmerkingen: Om de eetlust te onderdrukken en het diëten gemakkelijker te maken kan gedurende de hele kuur Sibutramine genomen worden.

 

Anavar / Winstrol kuur

Een geschikte kuur voor beginners om spierkracht te vergroten, wat spiermassa aan te komen en tegelijk het vetpercentage te verlagen. Veilig en gemakkelijk doordat alleen pillen genomen hoeven te worden. Anavar is een zeer mild middel, dus weinig bijwerkingen en risico. Winstrol zorgt voor extra kracht. Daarnaast staat Anavar erom bekend dat de resultaten van de kuur lang blijven hangen. Doordat Anavar mild is voor de lever kan het met Winstrol gecombineerd worden zonder een te grote belasting voor de lever te vormen. Dit is een typische kuur om in het voorjaar een beachproof lichaam te maken.
Wk 1-6: Anavar 50 mg/dag
Wk 1-6: Winstrol 40 mg/dag
Wk 7-10: Nolvadex 20 mg/dag
Benodigd: 2x Winstrol 2x Anavar, 1x Nolvadex
Opmerkingen: Om de eetlust te onderdrukken en het diëten gemakkelijker te maken kan gedurende de hele kuur Sibutramine genomen worden.

 

Test Prop / Winstrol cutkuur

Testosteron Propionate is de kortwerkende versie van Testosteron waarvan de gebruiker minder vocht vasthoudt. Deze kortwerkende Testosteron moet om de dag (eod: every other day) geïnjecteerd worden. Winstrol zorgt voor meer kracht en aromatiseert niet, waardoor geen vochtretentie voorkomt. Daarnaast zorgt Winstrol ervoor dat er meer Testosteron in het lichaam beschikbaar is. Na deze kuur moet een nakuur van Nolvadex genomen worden.
Wk 1-8: Testosteron Propionate 100 mg/eod
Wk 3-8: Winstrol 40 mg/dag
Wk 9-12: Nolvadex 20 mg/dag
Benodigd: 3x Testosteron Propionate, 2x Winstrol tabs, 1x Nolvadex
Opmerkingen: Om vochtretentie door Testosteron Propionate te voorkomen of tot een minimum te beperken kan tijdens de eerste 8 weken Proviron genomen worden om te voorkomen dat de Testosteron aromatiseert. Hiervoor is 1x Proviron nodig.
Om de eetlust te onderdrukken en het diëten gemakkelijker te maken kan gedurende de hele kuur Sibutramine genomen worden.

 

 

Test Prop / Tren Ace / Mast Prop cutkuur

Testosteron Propionate is de kortwerkende versie van Testosteron waarvan de gebruiker minder vocht vasthoudt. Deze kortwerkende Testosteron moet om de dag (eod: every other day) geïnjecteerd worden. Wanneer Testosteron gecombineerd wordt met Trenbolone ontstaat een enorm sterke, androgene combinatie, zeker wanneer hier ook nog Masteron aan toegevoegd wordt. Masteron bindt zich ook nog eens aan het aromatase enzym waardoor de Testosteron niet kan aromatiseren naar oestrogeen. Bij deze kuur zal dus geen vochtretentie en gynecomastie voorkomen. Deze combinatie is niet voor beginners omdat om de dag geïnjecteerd moet worden, maar vooral omdat er sterke middelen in zitten. Na deze kuur moet een nakuur van Nolvadex genomen worden.
Wk 1-7: Testosteron Propionate 100 mg/eod
Wk 1-7: Trenbolone Acetate 100 mg/eod
Wk 1-7: Masteron Propionate 100 mg/eod
Wk 8-11: Nolvadex 20 mg/dag
Benodigd: 3x Testosteron Propionate, 3x Trenbolone Acetate, 3x Masteron Propionate, 1x Nolvadex
Opmerkingen: Indien gewenst kan de Masteron Propionate in deze kuur vervangen worden door Winstrol tabs of injecteerbare Winstrol.