Voordat wij uw bestelling versturen, dient u eerst het volledige bedrag aan ons te betalen.

 

Betalen via Bitcoins

 

Maak eerst een eigen Bitcoin  wallet aan: U kunt een wallet* aanmaken op blockchain.
*Als u meer wilt lezen (uitleg) over het aanmaken van een wallet verwijs ik u naar bitcoins-vergelijken. Op deze website krijgt u uitleg en kunt u video’s zien over het aanmaken van een Bitcoin wallet.

 

Let op**

 

**Boek niet direct het bedrag over via een betalingspartner naar ons, want uw transactie zal meestal niet worden uitgevoerd omdat ze geen transacties naar derden uitvoeren**

 

In de toekomst kunt u Bitcoins op vele andere websites gebruiken en zelfs in winkels daar dit betaalmedium steeds meer en meer aan populariteit groeit, doordat er geen tussenkomst van banken is maar rechtstreeks overmaken naar elkaars Bitcoinadres zonder hoge marges voor een transactie. Op bitcoins-vergelijken vind u ook een overzicht van andere bedrijven waar u met bitcoins kunt betalen.

 

U dient nu bitcoins te bemachtigen, dit kan door deze in te kopen bij een betalingspartner of door een derde persoon die al Bitcoins bezit deze te laten storten in uw wallet.

 

Bitcoins-vergelijken op deze website vindt u duidelijk informatie en video’s over het aankopen van Bitcoins en op de homepage staan alle actuele koersen waar u het goedkoopst Bitcoins kan inkopen. Wij raden aan om daar te kijken naar de uitleg.

 

Betaal direct via Bitcoins naar onze Bitcoinwallet

 

Nadat de bitcoins zijn bijgeschreven door bitonic (of aan een andere door u gekozen betalingspartner) in uw eigen wallet kunt u de bitcoins direct overmaken naar ons. Gebruik hiervoor het Bitcoin adres dat u heeft gekregen van ons in uw bestelling (de lange reeks van cijfers en letters). Betaal uw totale orderbedrag inclusief verzendkosten, u vult het Bitcoin bedrag dat u van ons in het orderformulier via de e-mail gekregen heeft hier in!

 

Wat moet u doen na de transactie?

 

Stuur ons een mailtje dat u heeft betaald via Bitcoins en stuur ons het volgende door:

 

  • Bitcoinstransactie-id of/en blockchainlink
    Uw Bitcoinadres
    Exacte Bitcoinbedrag
    Ordernummer/e-mailadres van deze bestelling

 

Besteld en betaald voor 15:00 uur, dan versturen wij dezelfde werkdag nog uw bestelling op mits de Bitcoins zijn ontvangen en u ons mailt met bovenstaande gegevens!

 

Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen, neem dan contact met ons op:  [email protected]