Het is nu ook mogelijk middels aangetekende post te betalen. Als u tijdens betaling kiest voor de optie aangetekend post krijgt u een automatische een e-mail met instructies. U stuurt het geld ‘aangetekend’ of met track en trace naar ons postbus. Binnen 24 uur is het geld bij ons en sturen wij dezelfde dag uw producten per aangetekende post terug. Een discrete en veilige manier van betalen zonder enkel digitaal spoor.

 

Betaling via Postbus

 

Uw betaling dient vooraf naar onze Postbus in contanten (geen muntgeld) te worden opgestuurd. Daarna worden de bestelde producten naar uw verzendadres verstuurd. U kunt door het opsturen van een (aangetekende) brief bij het postkantoor de betaling in contanten voldoen. Vergeet niet de verzendkosten en vermeld de afzender (uw adres) op de achterkant van de zending!

 

Uw betaling van de bestelling opsturen met een briefje met uw naam, ordernummer, adres en eventuele verdere gegevens.

 

Adres:

 

Ontvangt u via de e-mail in uw orderformulier wanneer u een bestelling aanmaakt!

 

Let op: Niet de naam van de website vermelden a.u.b.

 

Alles in orde maken

 

Bij akkoord van de bestelling graag zo snel mogelijk uw betaling naar ons opsturen inclusief het bestelformulier (bijlage), zodat wij deze kunnen verwerken en des te eerder heeft u uw producten in huis. Wanneer u niet over een printer beschikt kunt u zelf, uw e-mail, ordernummer, product(en) en adres op een papiertje noteren. Stuur ons een mailtje als u de betaling heeft gedaan.

 

Juiste adres

 

Let op! Controleer voor uw zelf nog eens goed dat het verzendadres juist genoteerd staat, zodat de bestelling zeker op het juiste adres afgeleverd wordt.

 

Goed en discreet verpakken

 

Let op! verpak dit zorgvuldig (door het dicht te nieten of te plakken). Zorg dat het geld niet zichtbaar is in de envelop.

 

Zelf uw eigen zending volgen

 

U kunt zelf uw aangetekende brief volgen via internet (track en trace) en precies zien wanneer uw zending bij ons wordt afgeleverd. Ook kunt u enkel kiezen voor verzending met track & tracé, dit is iets goedkoper en bij kleine bedragen het verstandigst. Voor grote bedragen kunt u het beste de envelop aangetekend versturen zodat u verzekerd ben tegen eventueel verlies van de envelop door de post. Een andere optie is om de zending normaal te frankeren, maar dat is dan op eigen risico.

 

Ontvangst van uw betaling

 

De bestelling wordt pas in behandeling genomen, nadat de betaling door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt altijd dezelfde werkdag nog opgestuurd.

 

Track & Trace van uw bestelling

 

Zodra wij uw zending inclusief volledige betaling hebben ontvangen, zullen wij u e-mailen om u daarvan op de hoogte te stellen met daarin direct de track & tracé code van uw bestelling. Deze e-mail komt op werkdagen tussen 17.00 en 19.00 uur.

 

Extra info

 

Klopt de bestelling en het bedrag?

 

U dient rekening te houden dat u het door ons aangegeven bedrag volledig voldoet. Mocht het bedrag of de bestelling niet kloppen met de door ons gestuurde e-mailbevestiging, dan behouden wij het recht om uw bestelling niet te versturen. Alvorens het gehele bedrag compleet door ons ontvangen is inclusief de verzendkosten.

 

Wanneer versturen wij uw bestelling?

 

Nadat uw bestelling met betaling ontvangen is, zullen wij dezelfde*werkdag nog uw zending met de producten versturen. Tenzij wij hebben aangegeven dat het bestelde product tijdelijk niet voorradig is. Het kan zijn dat wij u in dit geval een alternatief product zullen aanbieden altijd in overleg uiteraard.

 

Houd rekening met het weekend en feestdagen

 

Eerder e-mailen wanneer uw bestelling komt heeft eigenlijk weinig zin. Wij versturen nooit pakketten in het weekend en houdt rekening met eventuele feestdagen.

 

Hoe versturen wij uw pakket?

 

Wij gebruiken hiervoor een neutrale verpakking en versturen het discreet per aangetekende post naar het door u opgegeven (bezorg)adres in Nederland of België.

 

Is bestellen wel veilig?

 

Zoals u zult begrijpen is de betaling via Bitcoins en Postbus voor U en ons een van de meest discrete en veilige alternatieven, omdat betalingen via bank- en/of giro overschrijvingen mogelijk argwaan kunnen wekken bij diverse instanties.

 

Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen, neem dan contact met ons op:  [email protected]