Vervoerder

 

Anabolen-kopen.net verzendt alle bestellingen via het betrouwbare postbedrijf PostNL.

 

Verzendkosten aangetekende post:

 

-Voor Nederland rekenen wij €10 euro verzendkosten

-Voor België rekenen wij €15 euro verzendkosten

 

Wij verzenden ook naar andere landen binnen de EU. De leveringskosten naar die landen zijn per e-mail op te vragen.

 

Levertijd

 

Bij elk product in onze webshop staat de actuele levertijd. Een groot deel van onze producten hebben wij op voorraad en wordt als u op werkdagen voor 15:00 uur besteld, de volgende dag bij u afgeleverd. Mocht door omstandigheden de levertijd niet gehaald worden dan zullen we u hierover tijdig informeren.

 

Notificatie per e-mail

 

Omdat wij begrijpen dat het voor u belangrijk is om te weten wanneer uw bestelling daadwerkelijk verzonden is, houden wij u hiervan op de hoogte via e-mail. Als u van ons een notificatie ontvangt dat uw bestelling is verzonden, dan kunt u er doorgaans vanuit gaan dat PostNL uw bestelling de volgende dag aflevert. De notificatie per e-mail ontvangt u automatisch van ons.

 

Uw bestelling online volgen

 

Omdat wij uw bestelling via PostNL versturen, ontvangt u automatisch per e-mail een unieke track-trace code voor uw verzending, waarmee u uw bestelling te allen tijde kunt volgen. Op deze manier weet u precies wanneer u uw bestelling bij u thuis, of op uw werk, kunt verwachten.

 

Tekenen voor ontvangst

 

Voor alle bestellingen die worden verzonden, moet u tekenen voor ontvangst. Dit omdat wij veelal waardevolle producten versturen. Anabolen-kopen.net betaalt een extra bedrag en verplicht zo de vervoerder om uitsluitend te leveren indien u heeft getekend voor ontvangst. Deze service dient als extra beveiliging voor onze klanten.

 

Uw zending is verzekerd

 

Bij aangetekende verzending is de inhoud van uw pakket tot maximaal 500 euro verzekerd tegen verlies of beschadiging. U loopt dus geen enkel risico dat u uw bestelling niet ontvangt.

 

U bent niet thuis

 

Mocht u niet thuis zijn als de bestelling bij u wordt aangeboden dan zal de postbezorger een kennisgeving bij u in de bus achterlaten met daarop het adres van het postkantoor waar u vanaf de volgende werkdag uw bestelling kunt afhalen. Het pakket blijft gedurende 3 weken op het postkantoor beschikbaar.

 

Alternatief bezorgadres

 

Als u van te voren weet niet in staat te zijn om uw bestelling thuis aan te nemen, kunt u ook een alternatief bezorgadres invullen (bijvoorbeeld op uw werk of bij familie). Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling op het door u gewenste adres afgeleverd wordt.

 

Discreet verzonden

 

Je bestelling wordt altijd in een neutrale verpakking zonder opdruk discreet aangetekend verzonden, met normale frankering. Dus geen logo’s of poststempels waaraan te zien is wat er in de verpakking zit. Als afzender is alleen een postcode en huisnummer bovenaan het etiket afgedrukt.