Mutant Gear Europe

Mutant Gear

Mutant Gear is een revolutionair A-kwaliteits merk Anabolen Steroïden op de markt gebracht door Dutch Pharmaceuticals International enkele jaren (2010) geleden inmiddels, die met haar expertise en kwaliteitszorg de lijn van Muntant Gear heeft ontwikkeld.

Mutant Gear zijn gespecialiseerd in het verpakken en fabriceren van farmaceutische en biotechnologische producten. Tegenwoordig zijn zij geheel zelfstandig opererend onder de naam ‘Mutant Gear Europe’.

Mutant Gear weet exact welke eisen worden gesteld voor deze specifieke producten en met de juiste kwaliteitszorg wordt dit gefabriceerd. Uiteraard kun je er op rekenen dat de producten op kwalitatief hoogwaardige en verantwoorde wijze word gefabriceerd. Dit alles doen Mutant Gear door voor jou de juiste mix van mensen; leveranciers, laboranten, bodybuilders en sporters in te schakelen. Kortom Mutant Gear besteedt uitermate veel aandacht aan de producten, om jou de beste producten te kunnen aanbieden.

Wat is een Mutant?

Een mutant is een organisme dat het resultaat is van een mutatie. Een mutant heeft bovenmenselijke capaciteiten en daar kan Mutant Gear als merk goed bij aansluiten.

Met de producten kan jij doelen nastreven, die je voorheen onmogelijk had geacht. Mutant Gear is in 2010 speciaal ontwikkeld door laboranten in samenwerking met een aantal vooraanstaande pro-bodybuilders en sporters op hoog niveau, omdat zij niet tevreden waren over het aanbod van destijds. Veel AAS merken en producten waren en zijn nog steeds onder gedoseerd of vervuild.

Om uitsluitend producten te leveren, die wel de juiste werkzame stoffen bevatten en de juiste dosages, zoals staat vermeld op de labels van de producten. Is uiteindelijk besloten om zelf een productlijn te starten genaamd Mutant Gear.

Wil jij je (nu) ook onderscheiden?

Die extra prikkel, scherpe focus, super gains, een overheerlijke pomp in de aders van je spieren, meer power in heel je body en uiteindelijk het resultaat waar je van droomde? Dit alles kan nu werkelijkheid worden met de lijn van Muntant Gear. Of je nu juist wilt afvallen of wilt groeien als een beest, het kan allebei. Niets is méér onmogelijk..

Kwaliteit gegarandeerd!

Aan het waarborgen van kwaliteit en hygiëne van de producten besteden Mutant Gear de grootst mogelijke zorg. Mutant Gear werken met de meest geschikte apparatuur en stellen hoge eisen aan het productie- en verpakkingsproces.

Waarin verschillen Mutant Gear met de rest?

Mutant Gear leveren een hoog kwalitatief product, die de juiste werkzame stoffen bevatten evenals de juiste dosages. Daarnaast worden alle producten die Mutant Gear Europe maakt altijd eerst getest, voordat ze in omloop worden gebracht.