Platinum Pharmaceuticals

Platinum Pharmaceuticals

Platinum Pharma is opgericht in 2015 in Spanje. Platinum Pharmaceuticals is een van Europa’s toonaangevende bedrijven in de productie en ontwikkeling van generieke geneesmiddelen.

Wij streven ernaar om generieke geneesmiddelen te bieden na het aflopen van hun octrooien tegen een betaalbare prijs en hoge kwaliteit. We hebben het onze missie om te voorzien gemaakt van innovatieve, onderscheidende en “bewezen te werken” medische producten tegen de laagste kosten.

Platinum Pharma weet exact welke eisen worden gesteld voor deze specifieke producten en met de juiste kwaliteitszorg wordt dit gefabriceerd. Uiteraard kun je er op rekenen dat de producten op kwalitatief hoogwaardige en verantwoorde wijze word gefabriceerd. Dit alles doen Platinum Pharma door voor jou de juiste mix van mensen; leveranciers, laboranten, bodybuilders en sporters in te schakelen. Kortom Platinum Pharmaceuticals besteedt uitermate veel aandacht aan de producten, om jou de beste producten te kunnen aanbieden.

Wil jij je (nu) ook onderscheiden?

Die extra prikkel, scherpe focus, super gains, een overheerlijke pomp in de aders van je spieren, meer power in heel je body en uiteindelijk het resultaat waar je van droomde? Dit alles kan nu werkelijkheid worden met de lijn van Platinum Pharmaceuticals. Of je nu juist wilt afvallen of wilt groeien als een beest, het kan allebei. Niets is méér onmogelijk.

Kwaliteit gegarandeerd!

Aan het waarborgen van kwaliteit en hygiëne van de producten besteden Platinum Pharmaceuticals de grootst mogelijke zorg. Platinum Pharmaceuticals werken met de meest geschikte apparatuur en stellen hoge eisen aan het productie- en verpakkingsproces.

Waarin verschillen Platinum Pharma met de rest?

Platinum Pharma leveren een hoog kwalitatief product, die de juiste werkzame stoffen bevatten evenals de juiste doseringen. Daarnaast worden alle producten die Platinum Pharma maakt altijd eerst getest, voordat ze in omloop worden gebracht. Het leveren van kwaliteit voor een scherpe prijs gecombineerd met ondersteuning en advies zijn al jaren de drijvende kracht van dit uiterst professioneel medisch bedrijf.