T5 430MG – 60 Caps – Zion Labs

4.8 van 5 gebasseerd op 5 klantbeoordelingen
(5 klanten reviews)

60,00

Productinfo-met-korting

Productbeschrijving

Samenvatting: T5 Zion Labs Ephedrine is een populair middel om te cutten. Ephedrine zorgt voor een verhoogde lichaamstemperatuur doordat het hart sneller gaat kloppen. Als gevolg hiervan versnelt het metabolisme, het lichaam gaat dus meer energie verbruiken. Op deze manier zorgt dit middel ook tijdelijk voor een klein beetje meer kracht en veel energie.

Effect: T5 Zion Labs Ephedrine kan 2 tot 3 keer per dag genomen worden in een dosis van 1 capsule zit Ephedrine 30 mg, Aspirin 150 mg en Caffeine 250 mg. Neem het niet te laat op de dag want het kan effect hebben op de nachtrust. Wanneer geen effecten meer voelbaar zijn kan het gebruik een paar weken gestaakt worden waarna de werking weer voelbaar is.

Extra informatie

Merk

Zion Labs

Product

Ephedrine 30 mg, Aspirin 150 mg, Caffeine 250 mg

Stuks

60

mg/capsule

430 mg

Bewaren

12 maanden na opening en gesloten tot de datum op het potje

Info

Voor uitleg over het product en meer achtergrondinformatie klik op het rode vlak productinformatie in de afbeelding

5 beoordelingen voor T5 430MG – 60 Caps – Zion Labs

 1. 5 van 5

  :

  Elke capsule van Efedrine T5 dieet pil bevat de zuiverste en hoogste farmaceutische kwaliteit efedrine, cafeïne en aspirine in combinatie met de andere zorgvuldig gekozen ingrediënten om dit T5 dieet pil is de meest krachtige Fatloss product op de markt.

 2. 4 van 5

  :

  Zijn erg goeie afval pillen. Wordt er wel erg hyper van 🙂 Maar je valt er wel goed van af en krijg ook een grote boost tijdens het trainen. Ik nam 1 capsulle per dag want meer kon ik niet aan.

 3. 5 van 5

  :

  ik gebruik sinds kort de eca stacker t5 van zion labs. (ephedrine 30mgcaffeine 250mg asperin150mg) heeft iemand ervaring met eca stackers? ik krijg echt veel energie ervan de cardio gaat 10 x makkelijker, oordoppen in en je gaat als een trein en je zweet je kapot. ik sta gewoon ech te genieten soms op de stepper vooral de eerste paar keer. ik merk wel dat je lichaam aan de stof went. nu maar even paar daagjes stoppen.

 4. 5 van 5

  :

  Ik heb t5 gebruikt voor een extra energie boost en dat heeft goed gewerkt 30 minuten voor het trainen 1 capsule ingenomen en gaan met die banaan. Dit middel werkt echt perfect!

 5. 5 van 5

  :

  Ik ben heel blij er mee

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.