Roaccutane Isotretinoïne kopen en online bestellen

Roaccutane 20MG – 30 Caps

4.6 van 5 gebasseerd op 5 klantbeoordelingen
(5 klanten reviews)

70,00

Productinfo-met-korting

Categorieën: ,

Productbeschrijving

Samenvatting: Roaccutane ofwel Isotretinoïne is een middel dat afgeleid is van vitamine A en dat behoort tot een groep geneesmiddelen die bekend staat onder de naam retinoïden. Isotretinoïne wordt gebruikt voor de behandeling van ernstige vormen van acne (zoals nodulaire acne, acne conglobata, of acne met een risico op blijvende littekens). U zult isotretinoïne gebruiken als uw acne niet gereageerd heeft op anti-acne-behandelingen, waaronder antibiotica en huidbehandelingen. Een behandeling met isotretinoïne moet begeleid worden door een dermatoloog (een arts die gespecialiseerd is in het behandelen van huidproblemen).

Effect: Roacutanne ofwel Isotretinoïne remt de groei van cellen in de buitenste huidlaag. De huidcellen laten makkelijker los en hopen zich niet op in de poriën. De poriën raken hierdoor minder snel verstopt. Verder maken de talgklieren door isotretinoïne minder talg aan. Bovendien remt het de groei van de acne-bacterie en remt het ontstekingen. De verschijnselen van acne kunnen soms de eerste week verergeren. Dit is een normaal verschijnsel. Het effect op de acne is pas na enkele weken te merken. Meestal is een kuur van 4 tot 6 maanden voldoende. Na stoppen werkt het medicijn nog zo’n 8 weken door en kunnen de verschijnselen nog verder afnemen. Ongeveer 1 op de 5 mensen heeft nog een tweede kuur nodig. Men mag hier pas 2 maanden na stoppen van de eerste kuur mee beginnen.

Informatie: Hier kunt u discreet zonder recept alle medicijnen uit de Nederlandse apotheek kopen. Bij ons heeft u geen doktersrecept nodig. Alle medicijnen zijn 100% origineel met Nederlandse bijsluiter uit de Nederlandse apotheek.

Extra informatie

Merk

PCH

Product

Isotretinoïne, Roaccutane

Stuks

30

mg/capsule

20 mg

Bewaren

Tot de datum op het verpakking

info

Hier kunt u discreet zonder recept alle medicijnen uit de Nederlandse apotheek kopen. Bij ons heeft u geen doktersrecept nodig. Alle medicijnen zijn 100% origineel met Nederlandse bijsluiter uit de Nederlandse apotheek.

5 beoordelingen voor Roaccutane 20MG – 30 Caps

 1. 4 van 5

  :

  Werkt prima tegen de acne in me gezicht en op me rug! ik ben er blij mee heb lang moeten zoeken naar een middel wat echt werkt!
  Groetjes

 2. 4 van 5

  :

  k pak sinds ongeveer 2 maanden isotretinoïne (1 x 20 mg per dag) en ben héél tevreden hiervan. Ik ben plots ongeveer een jaar en half geleden acné beginnen krijgen. Als puber had ik wel wat last van puistjes, maar nooit in grote mate. Nu ik dit product heb ontdekt wil ik niks anders meer! weg met de cremetjes en al die zooi!

 3. 5 van 5

  :

  Halloo iedereen, Ik gebruik nu al bijna 1 jaar isotretinoine. Ik heb van alles geprobeerd om van me acne af te komen. Niks werkte. Totdat ik met dit medicijn begon. In het begin merkte ik er nog niks van en werd het eerst wat erger. Ik had erg droge lippen waardoor mijn mondhoeken uitscheurden bij het lachen, Verder heb ik eigenlijk nooit echt ergens last van gehad.
  Top middel

 4. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar):

  Snelle betrouwbare ;levering, en zeer tevreden over dit product! Werkt snel en effectief, lees weg goed na wat de bijwerkingen kunnen zijn van dit product. Zelf weinig tot geen last van de mogelijke bijwerkingen (alleen droge lippen goed te verhelpen met een goede lip balsem).

 5. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar):

  Origineel product en goede levering. Je kan best zelf wel een afspraak maken met je huisarts om leverwaarden op te volgen. Aangezien je het meerdere maanden moet nemen kan je best ook rekening houden met een eventuele prijsverhoging van de site (bij mij van 60 naar 70 euro gegaan).

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.