Anavar kopen en online bestellen

Anavar 10MG – 100 Tabs

4.5 van 5 gebasseerd op 2 klantbeoordelingen
(2 klanten reviews)

60,00

Productinfo-met-korting

Niet in voorraad

Productbeschrijving

Samenvatting: Anavar is een zwakke steroïde met een hoog prijskaartje en lage beschikbaarheid, dankt oxandrolon haar populariteit vooral aan haar veiligheid. In scherp contrast met oxymetholon, is oxandrolon vrij algemeen beschouwd als de veiligste van alle steroïden. De effecten zijn meer dan goed gedocumenteerd en zijn dit nu reeds voor een paar decennia. De medische gemeenschap ziet oxandrolone als een veilig alternatief voor meer schadelijke steroïden, daarom wordt het gebruik bij kinderen veilig geacht, zelfs bij patiënten die lijden aan hepa-toxiciteit als gevolg van alternatief steroïdengebruik.

Effect: De belangrijkste redenen voor het wijdverspreide gebruik van Anavar oxandrolone in de sport, is dat het zeer aantrekkelijk is voor zowel vrouwelijke als mannelijke atleten. Het veroorzaakt weinig of geen virilisatie (vermannelijking), wat gedemonstreerd was in medische behandelingen bij vrouwen. Dit is eerder verwonderlijk, aangezien oxandrolon ook niet aromatiseerd. Het is de enige steroïde die zowel veilig als handig is, zonder overtollig oestrogeen te produceren. Dat maakt het vooral handig bij het cutten (vet verliezen) voor een wedstrijd of om een stijging van het lichaamsvet te voorkomen, wat het gevolg kan zijn van oestrogene effecten. In feite is het voornaamste gebruik van oxandrolone voor een bodybuilder het onderhoud van de spiermassa gedurende het verminderen van lichaamsvet. Oxandrolon zelf zal het lichaamsvet niet zozeer verminderen, maar het speelt een belangrijke rol in het proces. Net als de meeste niet-aromatiserende stoffen, heeft het een onderdrukkend effect op de eetlust waardoor het makkelijker wordt voor de gebruiker om eetbuien te controleren en het dieet strikt te volgen.

Extra informatie

Merk

Atomic Labs

Product

Anavar

Stuks

100

MG/Tablet

10 mg

Bewaren

12 maanden na opening en gesloten tot de datum op het potje

Info

Voor uitleg over het product en meer achtergrondinformatie klik op het rode vlak productinformatie in de afbeelding

2 beoordelingen voor Anavar 10MG – 100 Tabs

  1. 4 van 5

    :

    6 weken gebruikt op 20mg per dag werkt erg goed zoals je ervan mag verwachten

  2. 5 van 5

    :

    6weken 10mg anavar per dag. Samen met creatine 6 kilo in 8 weken. Voor het idee van kracht? ik ging van bankdrukken 90 kilo naar 110. Duidelijke flinke kracht toenamens… superspul die Anavar van Mutant Gear.

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.