Clenbuterol kopen en online bestellen

Clenbuterol 50MCG – 100 Tabs

4.25 van 5 gebasseerd op 8 klantbeoordelingen
(8 klanten reviews)

40,00

Productinfo-met-korting

Productbeschrijving

Samenvatting: Clenbuterol werd oorspronkelijk gebruikt om de ademhaling van paarden met ademhalingsproblemen te vergemakkelijken. Later werd het in bepaalde landen ook goedgekeurd om verlichting te geven bij astmapatiënten. Clenbuterol clenbuterolhydrochloride is een veel gebruikte drug en heeft een hele reputatie. Een goede reputatie onder atleten en recreatieve gebruikers, en een zeer slechte onder de mensen die heel weinig weten over het illegaal verbeteren van prestaties. Het is geen steroïde. Het enige medische gebruik waarvoor clenbuterol over het algemeen voorgeschreven wordt (minder en minder door het onwettig gebruik) is voor obstructies van de luchtwegen. Mensen met chronische aandoeningen zoals astma gebruiken het als een bronchodilator om de ademhaling te vergemakkelijken. Maar dat is eigenlijk slechts één van de vele toepassingen van clenbuterol.

Effect: Clenbuterol is een populair middel om te cutten. Zonder al te diep op de theorie in te gaan zorgt clen voor een verhoogde lichaamstemperatuur doordat het hart sneller gaat kloppen. Als gevolg hiervan versnelt het metabolisme, het lichaam gaat dus meer energie verbruiken. Daarnaast wordt volgens sommige bronnen de werking van insuline geremd waardoor meer eiwitten en vetten verbrand worden in plaats van koolhydraten. Ten slotte wordt de ademhaling en transport van zuurstof in het lichaam efficiënter, vandaar de populariteit onder duursporters. Samen met het omkeren van de effecten van insuline (en het remmen van de werking van insuline), wat resulteert in een afgifte van glycogeen die terug in de bloedbaan komt als glucose, en een onvermogen om meer glycogeen op te slaan of te verbruiken, zal het de mate waarin eiwit en vet wordt verbrand in het lichaam verhogen. Voor bodybuilders lijkt dat het voornaamste gebruik van de drug te zijn.

Extra informatie

Product

Clenbuterol

Stuks

100

mcg/tablet

50 mcg

Bewaren

12 maanden na opening en gesloten tot de datum op het potje

Info

Voor uitleg over het product en meer achtergrondinformatie klik op het rode vlak productinformatie in de afbeelding

8 beoordelingen voor Clenbuterol 50MCG – 100 Tabs

 1. 4 van 5

  :

  Ik ben Door dit product erg veel afgevallen alleen merkte wel dat ik er erg trillerig van werd.. maar blijk een bijwerking te zijn.. het is voor het afvallen in ieder geval top

 2. 3 van 5

  :

  Ik gebruik het product sinds kort dus qua gewichtverlies kan ik nog geen oordeel vellen, hiervoor zal ik een review plaatsen aan het eind van de kuur.

  Wel kan ik beamen wat Leila’s review zegt, zodra het spul begint te werken wordt ik erg beverig en lijkt algehele coördinatie een tikkeltje minder vanzelfsprekend te zijn. Daarnaast voelt m’n hele lichaam wat futloos.
  Na een tijdje voel je je hartslag stijgen, je krijgt het iets warmer en een droge mond. Altijd een flesje water in de buurt hebben is een aanrader.

  Wat ik enorm mis is een gebruiksschema van dit product. Hoeveel mag je per dag gebruiken? moet je een stopdag/week inlassen in de kuur? Is er een piramide-schema qua opbouw wenselijk bij dit product? Kleine maar erg behulpzame dingen.

 3. 5 van 5

  :

  Clenbuterol Kuur

  Clenbuterol is geen steroïde, het activeert receptoren die ervoor zorgen dat het hart sneller gaat kloppen. Hierdoor gaat de lichaamstemperatuur omhoog en versnelt het metabolisme. Het nadeel van dit middel is dat het na een tijdje niet meer werkt omdat downregulatie van de receptoren plaats vindt. Hierdoor wordt aangeraden om het maar 2 weken achter elkaar te gebruiken. 2 weken nadat de gestopt is met het nemen van clenbuterol kan het opnieuw gebruikt worden. Het schema hieronder is maar een voorbeeld, in de praktijk wordt gestart met 50 mcg/dag (of 25 mcg/dag voor erg voorzichtige of lichte mensen) waarna de dosis op gevoel wordt opgebouwd. De werking van clenbuterol is goed te merken aan de hartslag en een gejaagd gevoel. Wanneer clenbuterol een paar dagen na elkaar genomen wordt gaat het minder goed werken, op gevoel of aan de hand van meten van de hartslag, kan de dosis verhoogd worden.

  Dag 1-3: Clenbuterol 50 mcg/dag
  Dag 4-6: Clenbuterol 75 mcg/dag
  Dag 7-10: Clenbuterol 100 mcg/dag
  Dag 11-14: Clenbuterol 125 mcg/dag
  Dag 15-28: Niks
  Dag 29: Opnieuw beginnen bij dag 1

  Benodigd: 1x Clenbuterol (hiermee kunnen ongeveer 4 cycles van 2 weken gedaan worden)

  Beste Wil,

  Als je goed op onze website had gekeken had je meerdere gebruikersschema’s kunnen vinden, waaronder deze hierboven. Ook had je ons kunnen contacten per chat of e-mail, dan hadden wij je graag geadviseerd hoe je clenbuterol het beste kan gebruiken.

  Wij wensen je nog veel succes met je kuur.

  Sportieve Groet,

  https://www.anabolen-kopen.net

 4. 3 van 5

  :

  Bij lange na geen 50mcg per pil. Anders had ik nu op 500mcg per dag gezeten. Ik schat de pillen op 5 tot 10 mcg per pil in.

  Resultaat is zeer zeker merkbaar! Nu tweede periode in. Meer definitie zichtbaar in middensectie. Gezien de vele verhalen over bijwerkingen had ik meer lasten verwacht. Echter, minimale bijwerkingen.

 5. 5 van 5

  :

  Jo Kevin,

  Dan zal je er wel goed tegen kunnen, want ik kan er max 4 hebben (200mcg) dan begin ik al te beven als een rietje hahah. Lekker spul die clen en ben zeer tevreden over Mutant gear. Top

 6. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar):

  ben nu paar dagen bezig echt top spul en de levering is ook echt top volgend jaar zeker meer bestellen hier

 7. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar):

  Op de eerste plaats wil ik de medewerkers bedanken van anabolen-kopen voor hun goede service. Als ik informatie wil over bepaalde producten staan jullie mij altijd goed te woord. Vandaag had ik mijn bestelling ontvangen (clenbuterol). Ik heb direct clenbuterol voor de eerste keer gebruikt. De clenbuterol deed zijn werk zoals verwacht. Het enige nadeel was het tril gevoel in mijn benen. Dit hoort bij de bijwerkingen van het product.

  Mvg Sam

 8. 4 van 5

  (geverifieerde eigenaar):

  Clenbuterol,
  Al veel van gehoord en nu dus zelf eens geprobeerd.
  Ik zit nu aan dag 7-10: Clenbuterol 100 mcg/dag, tot nu toe nog niet veel gemerkt van gewichtsverlies (schommelt).
  Wat ik dan wel merk zijn de neveneffecten: trillen,hoge hartslag en slapeloosheid.
  Ikzelf ben hardloper en draag 24/24- 7op7 mijn hartslaghorloge.
  Hier even mijn waarden de afgelopen dagen in rust:
  dag1 50 mcg : hr 70 – 67,7kg
  dag2 50 mcg : hr74 – 67,5kg
  dag3 50 mcg : hr80 – 67,9kg
  dag4 75 mcg : hr82 – 67,4kg
  dag5 75 mcg : hr87 – 67,1kg
  dag6 75 mcg : hr85 – 67,3kg
  dag7 100 mcg: hr91 – 67kg

  Deze hardslagen zijn in de zetel rechtzittend na ongeveer 15min stil zitten.
  Tijdens trainingen voel ik vooral snel mijn benen vol/leeg lopen, maw.:ik val zo stil als maar kan…
  Aan het eind van de kuur geef ik nog een update 😉

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.