Deca 200MG – 10x 1ML

5 van 5 gebasseerd op 3 klantbeoordelingen
(3 klanten reviews)

40,00

Productinfo-met-korting

Productbeschrijving

Platinum Pharmaceuticals weet exact welke eisen worden gesteld voor deze specifieke producten en met de juiste kwaliteitszorg wordt dit gefabriceerd. Uiteraard kun je er op rekenen dat de producten op kwalitatief hoogwaardige en verantwoorde wijze word gefabriceerd. Dit alles doen Platinum Pharmaceuticals door voor jou de juiste mix van mensen; leveranciers, laboranten, bodybuilders en sporters in te schakelen. Kortom Platinum Pharmaceuticals besteedt uitermate veel aandacht aan de producten, om jou de beste producten te kunnen aanbieden.

Samenvatting: Nandrolone Decanoate, ook wel bekend als Deca, is de meest bekende vorm van nandrolone, het is tevens een van de meest populaire steroïden. De kortwerkende versie van nandrolone is Nandrolone Phenyl Propionate. Nandrolone is alleen verkrijgbaar in injecteerbare vorm. Nandrolone Decanoate is tevens een van de meest populaire steroïden. De kortwerkende versie van nandrolone is nandrolone phenylpropionate. Nandrolone is alleen verkrijgbaar in injecteerbare vorm.

Effect: Nandrolone vergroot de spiermassa op twee manieren: ten eerste vergroot het de stikstofretentie van de spiercellen. Dat betekent dat de spiercellen meer eiwitten, die allemaal stikstof bevatten, gaan vasthouden. Daardoor gaat de eiwitsynthese, en dus spiergroei, sneller. Ten tweede aromatiseert een klein deel van de nandrolon naar een krachtige vorm van oestrogeen. Deze zorgt voor een toename van glycogeenopslag en afgifte van groeihormoon. Ook kan nandrolone het aantal androgeenreceptoren gigantisch doen stijgen. Omdat maar een klein deel van de in het lichaam aanwezige nandrolone aromatiseert zijn er weinig oestrogene bijwerkingen.

Extra informatie

Merk

Platinum Pharmaceuticals

Product

Deca

Vial

10 x 1 ml

mg/ml

200 mg

Bewaren

6 maanden na opening en gesloten tot de datum op het flesje

Info

Voor uitleg over het product en meer achtergrondinformatie klik op het rode vlak productinformatie in de afbeelding

3 beoordelingen voor Deca 200MG – 10x 1ML

 1. 5 van 5

  :

  Ik heb deca en sustanon voor 12 weken gebruikt 400mg deca en 750mg sustanon. Ben erg tevreden over het eindresultaat. Ik kreeg echt veel kracht van de deca niet normaal. Ben totaal 12 kilo aangekomen en heb daar 8 aan over gehouden.

 2. 5 van 5

  :

  Super product ben 8 kilo aangekomen van dit product in combinatie met testosteron

 3. 5 van 5

  :

  Alleen deca kuur gedaan, 10 weken 400mg per week. Resultaten waren Top! 14 kilo aangekomen, waarvan ik nog 10 kilo aan over heb gehouden. Zeer grote krachttoename voorbeeld Bench pakte ik 100 en nu aan het einde van mijn kuur 150 kilo. Dit was mijn eerste kuur. Ik heb alles goed serieus aangepakt dus van voeding tot rust en niet stappen en niet drinken. No Pain No Gain.

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.