Helios 113.5MCG – 12ML

4 van 5 gebasseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klant review)

45,00

Productinfo-met-korting

Niet in voorraad

Productbeschrijving

Samenvatting: Helios is een populair middel om te cutten. Helios zorgt voor een verhoogde lichaamstemperatuur doordat het hart sneller gaat kloppen. Als gevolg hiervan versnelt het metabolisme, het lichaam gaat dus meer energie verbruiken. Daarnaast wordt de ademhaling en transport van zuurstof in het lichaam efficiënter, vandaar de populariteit onder duursporters. Helios wordt voor een echte goede cutkuur vaak gecombineerd met T3.

Effect: Helios is injecteerbare Clenbuterol met daaraan Yohimbe toegevoegd, dat zorgt ervoor dat de Clenbuterol nog meer effect heeft. Clenbuterol is een zeer populair middel om af te vallen. Het zorgt voor een hogere stofwisseling en een betere conditie.

Mutant Gear is een revolutionair A-kwaliteits merk Anabolen Steroïden op de markt gebracht door Dutch Pharmaceuticals International enkele jaren (2010) geleden inmiddels, die met haar expertise en kwaliteitszorg de lijn van Muntant Gear heeft ontwikkeld.

 

Mutant Gear weet exact welke eisen worden gesteld voor deze specifieke producten en met de juiste kwaliteitszorg wordt dit gefabriceerd. Uiteraard kun je er op rekenen dat de producten op kwalitatief hoogwaardige en verantwoorde wijze word gefabriceerd. Dit alles doen Mutant Gear door voor jou de juiste mix van mensen; leveranciers, laboranten, bodybuilders en sporters in te schakelen. Kortom Mutant Gear besteedt uitermate veel aandacht aan de producten, om jou de beste producten te kunnen aanbieden.

Extra informatie

Merk

Mutant Gear

Product

Helios

Vial

12 ml

mcg/ml

113.5 mcg

Bewaren

6 maanden na opening en gesloten tot de datum op het flesje

Info

Voor uitleg over het product en meer achtergrondinformatie klik op het rode vlak productinformatie in de afbeelding

1 beoordeling voor Helios 113.5MCG – 12ML

  1. 4 van 5

    :

    I have used helios several times (and salbutamol), I have much fat to loose but that’s not what i was looking for, I toook it after a testosterone cycle because it has strong anti-catabolic properties,

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.