Mast Enanthate 200MG – 10x 1ML

45,00

Productinfo-met-korting

Productbeschrijving

Platinum Pharmaceuticals weet exact welke eisen worden gesteld voor deze specifieke producten en met de juiste kwaliteitszorg wordt dit gefabriceerd. Uiteraard kun je er op rekenen dat de producten op kwalitatief hoogwaardige en verantwoorde wijze word gefabriceerd. Dit alles doen Platinum Pharmaceuticals door voor jou de juiste mix van mensen; leveranciers, laboranten, bodybuilders en sporters in te schakelen. Kortom Platinum Pharmaceuticals besteedt uitermate veel aandacht aan de producten, om jou de beste producten te kunnen aanbieden.

Samenvatting: Masteron Enanthate (drostanolone) is de langwerkende variant van Drostanolone en is een populair product in cut kuren, omdat het de eigenschap heeft een droge en harde look te geven. Masteron is geen product waarvan er extreme toename in gewicht verwacht kan worden, maar het geeft wel veel kracht en helpt goed om droger te worden. Bijwerkingen zijn bij Masteron Enanthate erg mild. Doordat het een anti aromatiserende werking heeft wordt het ook vaak in combinatie met Trenbolone Enanthate en Testosteron Enanthate gebruikt, omdat het gyno (tepelgroei) voorkomt.

Effect: Masteron is een sterk androgeen. Het aromatiseert niet, sterker nog, het verbruikt veel aromatase enzymen zonder zelf veranderd te worden. Omdat masteron zo androgeen is hoef je er ook geen grote toename van spiermassa van te verwachten terwijl de spierkracht wel toeneemt. Om deze reden wordt het vrijwel alleen gebruikt tijdens het cutten. In een cutkuur wordt het door bodybuilders met een al laag vetpercentage vaak gebruikt om de spieren een hardere look te geven. Ook is het een interessant middel voor sporters die in gewichtsklasse ingedeeld worden doordat de spierkracht toeneemt terwijl het lichaamsgewicht gelijk blijft of zelf lager wordt. In een cut kuur moet masteron gecombineerd worden met andere middelen omdat het zelf niet kan zorgen dat er genoeg spiermassa vastgehouden wordt.

Extra informatie

Merk

Platinum Pharmaceuticals

Product

Masteron Enanthate

Vial

10 x 1 ml

mg/ml

200 mg

Bewaren

6 maanden na opening en gesloten tot de datum op het flesje

Info

Voor uitleg over het product en meer achtergrondinformatie klik op het rode vlak productinformatie in de afbeelding

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Mast Enanthate 200MG – 10x 1ML” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.