Meridia kopen en online bestellen

Sibutramine 10MG – 100 Tabs

4.33 van 5 gebasseerd op 12 klantbeoordelingen
(12 klanten reviews)

40,00

Productinfo-met-korting

Niet in voorraad

Productbeschrijving

Samenvatting: Reductil is een geneesmiddel dat in Nederland te verkrijgen is in de vorm van een capsule. In Amerika staat het bekend onder de naam Meridia. Het bevat Sibutramine en zorgt ervoor dat je sneller een gevoel van verzadiging hebt. Je hebt hierdoor minder behoefte aan eten (en met name snacken). Doordat de patiënt minder honger heeft, wordt het afvallen al snel gemakkelijker. Ook versnelt het middel de stofwisseling. Bij mensen die willen afvallen is de stofwisseling vaak erg slecht. Door veel te sporten en gezond te eten kun je dit versnellen, maar dit gaat vaak erg langzaam. Reductil zorgt ervoor dat dit proces wordt versneld. Daarnaast werkt Reductil goed op de bloedspiegel en werkt het goed bij mensen met diabetes type 2.

Effect: Meridia wordt vooral gebruikt om het hongergevoel te onderdrukken bij mensen die willen afvallen. Sibutramine zorgt ervoor dat de heropname van serotonine, norepinephrine en dopamine geremd wordt waardoor deze stoffen in grotere getale actief zijn in de hersenen. Serotonine zorgt voor een verzadigd gevoel en dopamine zorgt een stijging van je hartritme. Dat laatste betekent ook meteen een hogere lichaamstemperatuur en dus een hogere verbranding. Doordat de gebruiker sneller een verzadigd gevoel heeft eet hij minder. Er wordt aangeraden om altijd 1 maal daags 1 capsule 15 mg Sibutramine te nemen (dus niet meer gebruiken!). Bijvoorbeeld ’s morgens. De capsule ‘s morgens met voldoende vloeistof heel innemen (de capsule kan met of zonder voedsel worden ingenomen). Dit middel niet langer dan één jaar gebruiken.

Mutant Gear is een revolutionair A-kwaliteits merk Anabolen Steroïden op de markt gebracht door Dutch Pharmaceuticals International enkele jaren (2010) geleden inmiddels, die met haar expertise en kwaliteitszorg de lijn van Muntant Gear heeft ontwikkeld.

 

Mutant Gear weet exact welke eisen worden gesteld voor deze specifieke producten en met de juiste kwaliteitszorg wordt dit gefabriceerd. Uiteraard kun je er op rekenen dat de producten op kwalitatief hoogwaardige en verantwoorde wijze word gefabriceerd. Dit alles doen Mutant Gear door voor jou de juiste mix van mensen; leveranciers, laboranten, bodybuilders en sporters in te schakelen. Kortom Mutant Gear besteedt uitermate veel aandacht aan de producten, om jou de beste producten te kunnen aanbieden.

Extra informatie

Merk

Mutant Gear

Product

Meridia, Reductil, Sibutramine

Stuks

100

mg/tablet

10 mg

Bewaren

12 maanden na opening en gesloten tot de datum op het potje

Info

Voor uitleg over het product en meer achtergrondinformatie klik op het rode vlak productinformatie in de afbeelding

12 beoordelingen voor Sibutramine 10MG – 100 Tabs

 1. 5 van 5

  :

  Ja ik heb ze gebruikt en ben hiermee 14 kilo afgevallen in 2 maanden tijd. Dit middel geeft een signaal naar je hersenen dat je verzadigd bent (neemt je hongergevoel dus weg) Maar het is eigenlijk mind f*ck want normaal verbrand je niks meer als je geen voeding binnenkrijgt, dit middel fopt je lichaam en zo blijf je doorverbranden zonder dat het dus iets heeft om te verbranden.
  Ik heb dit gebruikt icm een Atkins dieet en fitness en ging hiermee van 70 naar 56 kg.
  Dit enige bijwerkingen van dit medicijn zijn een opgejaagd gevoel, heel erge dorst en moeilijk in slaap komen.

 2. 4 van 5

  :

  Dit middel neemt letterlijk al je eetlust weg, dus erg eenvoudig om er
  mee af te vallen. Ik Krijg er wel hoofdpijn van maar dat neem ik voor lief!
  Want middel heeft meer voordelen dan nadelen.

 3. 5 van 5

  :

  Ik zit nu zelf 5 weken aan de reductil en het gaat goed. Kleine 4 kilo is er af. Vindt het een erg goed product

 4. 3 van 5

  (geverifieerde eigenaar):

  Ik ga morgen starten ben benieuwd of het echt zal gaan werken jullie horen nog van me

 5. 4 van 5

  (geverifieerde eigenaar):

  Begin vandaag met sibutramine 10 mg
  Ben benieuwd naar de resultaten. Heb in het verleden reductil 15mg gebruikt ben binnen paar maanden 30kilo afgevallen ik hou jullie op de hoogte

 6. 4 van 5

  (geverifieerde eigenaar):

  Lena
  Hoeveel ben je al afgevallen?

 7. 4 van 5

  :

  Lena en Sam,

  Zijn jullie ermee afgevallen? Zo ja hoeveel en in hoeveel tijd?

 8. 5 van 5

  :

  Ik heb ook de meridia gebruikt en was er positief van verrast ik heb totaal geen honger gevoel gehad en viel dus goed af ben nu 2 maanden verder en 8 kilo kwijt. Ik moet wel zeggen dat er wat bijwerkingen zijn waar ik moeite mee had maar al met al was het zeker de moeite waard. Succes ermee

 9. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar):

  ik ben gister begonnen met de meridia. Nog geen bijwerkingen of vermindereing van hongergevoel. Komt dit pas na een paar dagen? iemand ervaringen en nemen jullie 1 pilletje?

 10. 4 van 5

  (geverifieerde eigenaar):

  Sinds gisteren begonnen en toch veel minder honger. Combineer het wel met heel gezond eten. Ik ben benieuwd!

 11. 4 van 5

  :

  Hoi san, ik ben 3 kilo afgevallen en nu even gestopt. De bijwerkingen en hongergevoel is pas vanaf 2 weken iedere dag gebruik.

 12. 5 van 5

  :

  Fijne van deze 10 gram pillen is dat wel je veeeeel minder honger gevoel krijgt. Geen vervelende bijwerking zoals slapeloosheid👍

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.