Sibutramine 15MG – 100 Caps

4.75 van 5 gebasseerd op 4 klantbeoordelingen
(4 klanten reviews)

190,00

Productinfo-met-korting

Niet in voorraad

Productbeschrijving

Samenvatting: Slimex reductil wordt vooral gebruikt om het hongergevoel te onderdrukken bij mensen die willen afvallen. Sibutramine zorgt ervoor dat de heropname van Serotonine, Norepinephrine en Dopamine geremd wordt waardoor deze stoffen in grotere getale actief zijn in de hersenen. Serotonine zorgt voor een verzadigd gevoel en Dopamine zorgt een stijging van je hartritme. Dat laatste betekent ook meteen een hogere lichaamstemperatuur en dus een hogere verbranding. Doordat de gebruiker sneller een verzadigd gevoel heeft eet hij minder.s.

Effect: Slimex meridia wordt vooral gebruikt om het hongergevoel te onderdrukken bij mensen die willen afvallen. Sibutramine zorgt ervoor dat de heropname van serotonine, norepinephrine en dopamine geremd wordt waardoor deze stoffen in grotere getale actief zijn in de hersenen. Serotonine zorgt voor een verzadigd gevoel en dopamine zorgt een stijging van je hartritme. Dat laatste betekent ook meteen een hogere lichaamstemperatuur en dus een hogere verbranding. Doordat de gebruiker sneller een verzadigd gevoel heeft eet hij minder.

Extra informatie

Merk

Ordain

Product

Meridia, Reductil, Sibutramine

Stuks

100

mg/capsule

15 mg

Bewaren

Tot de datum op het verpakking

Info

Voor uitleg over het product en meer achtergrondinformatie klik op het rode vlak productinformatie in de afbeelding

4 beoordelingen voor Sibutramine 15MG – 100 Caps

 1. 5 van 5

  :

  Door reductil van 70kilo naar 54 kilo gegaan… een verademing! na 1j ben ik nu 3 kilo bijgekomen… dus best wel een behoorlijk goed en blijvend resultaat.

 2. 5 van 5

  :

  Ik heb Reductil een aantal maanden gebruikt en ben in hele korte tijd 14 kilo afgevallen. Het. vloog er af. Top product en top website!

 3. 4 van 5

  :

  Was van 70 naar 50 kilo gezakt. Ben dus erg tevreden met Slimex!!!!

 4. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar):

  Ben van 88 kg naar 69 kilo gegaan in 6 maanden.
  Geen enkele bijwerking gehad. Ik heb de pillen van Ordain gebruikt.
  Goed betrouwbaar product.

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.