Sibutramine – 30 Caps – Slimex

5 van 5 gebasseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klant review)

70,00

Productinfo-met-korting

Productbeschrijving

Samenvatting: Slimex reductil wordt vooral gebruikt om het hongergevoel te onderdrukken bij mensen die willen afvallen. Sibutramine zorgt ervoor dat de heropname van Serotonine, Norepinephrine en Dopamine geremd wordt waardoor deze stoffen in grotere getale actief zijn in de hersenen. Serotonine zorgt voor een verzadigd gevoel en Dopamine zorgt een stijging van je hartritme. Dat laatste betekent ook meteen een hogere lichaamstemperatuur en dus een hogere verbranding. Doordat de gebruiker sneller een verzadigd gevoel heeft eet hij minder.s.

Effect: Slimex meridia wordt vooral gebruikt om het hongergevoel te onderdrukken bij mensen die willen afvallen. Sibutramine zorgt ervoor dat de heropname van serotonine, norepinephrine en dopamine geremd wordt waardoor deze stoffen in grotere getale actief zijn in de hersenen. Serotonine zorgt voor een verzadigd gevoel en dopamine zorgt een stijging van je hartritme. Dat laatste betekent ook meteen een hogere lichaamstemperatuur en dus een hogere verbranding. Doordat de gebruiker sneller een verzadigd gevoel heeft eet hij minder.

Extra informatie

Merk

Slimex

Product

Meridia, Reductil, Sibutramine

Stuks

30

mg/capsule

15 mg

Bewaren

Tot de datum op het verpakking

Info

Voor uitleg over het product en meer achtergrondinformatie klik op het rode vlak productinformatie in de afbeelding

1 beoordeling voor Sibutramine – 30 Caps – Slimex

  1. 5 van 5

    :

    Fijne van deze 15 gramcapsule is dat wel je veeeeel minder honger gevoel krijgt. Geen vervelende bijwerking zoals slapeloosheid

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.