Sustanon kopen en online bestellen

Sustanon 250MG – 10ML

4 van 5 gebasseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klant review)

40,00

Productinfo-met-korting

Niet in voorraad

Productbeschrijving

Samenvatting: Sustanon 250 is een unieke mix van 4 verschillende testosteron-esters. Het doel van het verbinden van een ester aan een steroïde is ervoor te zorgen dat het meer lipofilisch (vetoplosbaar) wordt, zodat wanneer de steroïde intramusculair geïnjecteerd wordt, deze langer in het vetweefsel kan verblijven en geleidelijk afgegeven wordt in de bloedstroom. Hoe langer een ester, hoe meer lipofilisch ze is. Sustanon 250 bevat 1 korte, 1 lange en 2 middellange esters die na een bepaalde tijd allemaal afgegeven worden, wat zorgt voor een onmiddellijk snelle afgifte, maar ook een langdurige werking. Dit lijkt een goede eigenschap te zijn, en voor mensen die een hormoonvervangingstherapie volgen is dit waarschijnlijk ook beter, maar voor de steroïden gebruiker lijkt dit veel minder interessant.

Effect: In het lichaam converteert testosteron voor een deel naar zowel DHT als oestrogeen. Dit oestrogeen zorgt voor een toename van glycogeenopslag en afgifte van groeihormoon, daarnaast stijgt het aantal androgeenreceptoren. De DHT en testosteron vergroten de spierkracht en –massa via de androgeenreceptor. Helaas zorgt de conversie naar DHT en oestrogeen ook voor de bijwerkingen die met deze stoffen geassocieerd worden. Bij oestrogeen zijn dit onder andere waterretentie en gynecomastie.

Mutant Gear is een revolutionair A-kwaliteits merk Anabolen Steroïden op de markt gebracht door Dutch Pharmaceuticals International enkele jaren (2010) geleden inmiddels, die met haar expertise en kwaliteitszorg de lijn van Muntant Gear heeft ontwikkeld.

 

Mutant Gear weet exact welke eisen worden gesteld voor deze specifieke producten en met de juiste kwaliteitszorg wordt dit gefabriceerd. Uiteraard kun je er op rekenen dat de producten op kwalitatief hoogwaardige en verantwoorde wijze word gefabriceerd. Dit alles doen Mutant Gear door voor jou de juiste mix van mensen; leveranciers, laboranten, bodybuilders en sporters in te schakelen. Kortom Mutant Gear besteedt uitermate veel aandacht aan de producten, om jou de beste producten te kunnen aanbieden.

Extra informatie

Merk

Mutant Gear

Product

Sustanon

Vial

12 ml

mg/ml

250 mg

Bewaren

6 maanden na opening en gesloten tot de datum op het flesje

Info

Voor uitleg over het product en meer achtergrondinformatie klik op het rode vlak productinformatie in de afbeelding

1 beoordeling voor Sustanon 250MG – 10ML

  1. 4 van 5

    :

    Ik gebruik al jaren sustanon. Alleen jammer dat je het sowieso 2 xper week
    moet zetten vanwege de korte esters. Maar goed is een Top product!

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.