Testosteron propionate kopen en online bestellen

Test Base 100MG – 12ML

4.33 van 5 gebasseerd op 3 klantbeoordelingen
(3 klanten reviews)

40,00

Productinfo-met-korting

Niet in voorraad

Productbeschrijving

Samenvatting: Testosteron is het belangrijkste mannelijke geslachtshormoon (androgeen) in het lichaam, en als zodanig nog steeds de best mogelijke spiermassa-bouwer die beschikbaar is. Het heeft een hoog risico op bijwerkingen, omdat het gemakkelijk converteert naar een meer androgene vorm (DHT) in androgeen responsieve weefsels en het vormt ook vrij gemakkelijk oestrogeen. Maar deze kenmerken zorgen tegelijk ook voor de extreem anabole werking. Aan de ene kant verhogen oestrogenen de groeihormoon afgifte, het benutten van glucose, verbeteren ze de immuniteit en upgraden ze de androgeen receptor, terwijl aan de andere kant een testosteron / DHT combinatie uiterst krachtig is wat betreft het activeren van de androgeenreceptor en daardoor aanzienlijk de spierkracht en spiermassa laat toenemen. Hoewel het resultaat niet altijd het meest visueel aantrekkelijk is, is er geen andere steroïde te vinden die de spiermassa kan doen toenemen zoals testosteron dat doet.

Effect: In het lichaam converteert testo voor een deel naar zowel DHT als oestrogeen. Dit oestrogeen zorgt voor een toename van glycogeenopslag en afgifte van groeihormoon, daarnaast stijgt het aantal androgeenreceptoren. De DHT en testosteron vergroten de spierkracht en –massa via de androgeenreceptor. Helaas zorgt de conversie naar DHT en oestrogeen ook voor de bijwerkingen die met deze stoffen geassocieerd worden. Bij oestrogeen zijn dit onder andere waterretentie en gynecomastie.

Extra informatie

Merk

Mutant Gear

Product

Testosteron Base

Vial

12 ml

mg/ml

100 mg

Bewaren

6 maanden na opening en gesloten tot de datum op het flesje

Info

Voor uitleg over het product en meer achtergrondinformatie klik op het rode vlak productinformatie in de afbeelding

3 beoordelingen voor Test Base 100MG – 12ML

 1. 4 van 5

  :

  Geen eigen ervaring, ken wel iemand die het 2x p/d zet. vind het zelf te vaak prikken om uit te proberen.

 2. 4 van 5

  :

  je kan eod,ed of 2 keer ed injecteren,2 keer per dag heb je stabielere bloedwaardes en beste resultaten

 3. 5 van 5

  :

  Meermalen gebruikt, hardcore shit is het. Zetten is niet zo pijnlijk als wordt beweert, alleen ik werd moe van elke dag zetten. Wel veel gegained

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.