Testosteron kopen en online bestellen

Test Enanthate 250MG – 12ML

4.6 van 5 gebasseerd op 5 klantbeoordelingen
(5 klanten reviews)

40,00

Productinfo-met-korting

Productbeschrijving

Samenvatting: Testosteron is de koning onder de anabolen, het is een zeer populair middel dat zorgt voor een grote toename in spiermassa en kracht. Testosteron is het belangrijkste mannelijke geslachtshormoon (androgeen) in het lichaam, en als zodanig nog steeds de best mogelijke spiermassa-bouwer die beschikbaar is. Het heeft een hoog risico op bijwerkingen, omdat het gemakkelijk converteert naar een meer androgene vorm (DHT) in androgeen responsieve weefsels en het vormt ook vrij gemakkelijk oestrogeen. Maar deze kenmerken zorgen tegelijk ook voor de extreem anabole werking. Aan de ene kant verhogen oestrogenen de groeihormoon afgifte, het benutten van glucose, verbeteren ze de immuniteit en upgraden ze de androgeen receptor, terwijl aan de andere kant een testosteron / DHT combinatie uiterst krachtig is wat betreft het activeren van de androgeenreceptor en daardoor aanzienlijk de spierkracht en spiermassa laat toenemen.

Effect: In het lichaam converteert testosteron voor een deel naar zowel DHT als oestrogeen. Dit oestrogeen zorgt voor een toename van glycogeenopslag en afgifte van groeihormoon, daarnaast stijgt het aantal androgeenreceptoren. De DHT en testo vergroten de spierkracht en –massa via de androgeenreceptor. Helaas zorgt de conversie naar DHT en oestrogeen ook voor de bijwerkingen die met deze stoffen geassocieerd worden. Bij oestrogeen zijn dit onder andere waterretentie en gynecomastie.

Extra informatie

Product

Testosteron Enanthate

Vial

12 ml

mg/ml

250 mg

Bewaren

6 maanden na opening en gesloten tot de datum op het flesje

Info

Voor uitleg over het product en meer achtergrondinformatie klik op het rode vlak productinformatie in de afbeelding

5 beoordelingen voor Test Enanthate 250MG – 12ML

 1. 4 van 5

  :

  Mijn geslachtsdeel werd niet goed meer stijf en veel te kort. Cyalis en viagra hielpen niet. Hop naar de mannen kliniek in het boven ‘t ij ziekenhuis. Tekort aan testosteron geconstateerd. Gebruik nu Testosteron . Helpt prima.

 2. 5 van 5

  :

  nou ja testosteron is heel goed geen bijwerking werkt goed bij mij goeie kwalitijd spieren en een goeie sex drift ben tevree mee

 3. 5 van 5

  :

  Testosteron gebruik ik in al mijn kuren.
  Stack het vaak met deca of tren e, haal er altijd goeie resultaten mee.
  Je kan je kuur variëren met verschillende test soorten, zoals test c of sustanon, en als je kortwerkend wil gebruiken, neem je testosteron propionate.
  Ik raad dit iedereen aan te gebruiken in een kuur.

 4. 4 van 5

  :

  Sweet

 5. 5 van 5

  :

  Goed middel

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.