Testosteron propionate kopen en online bestellen

Testo Propionate 100MG – 10ML

4 van 5 gebasseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klant review)

40,00

Productinfo-met-korting

Productbeschrijving

Samenvatting: Testosteron is het belangrijkste mannelijke geslachtshormoon (androgeen) in het lichaam, en als zodanig nog steeds de best mogelijke spiermassa-bouwer die beschikbaar is. Het heeft een hoog risico op bijwerkingen, omdat het gemakkelijk converteert naar een meer androgene vorm (DHT) in androgeen responsieve weefsels en het vormt ook vrij gemakkelijk oestrogeen. Maar deze kenmerken zorgen tegelijk ook voor de extreem anabole werking. Aan de ene kant verhogen oestrogenen de groeihormoon afgifte, het benutten van glucose, verbeteren ze de immuniteit en upgraden ze de androgeen receptor, terwijl aan de andere kant een testosteron / DHT combinatie uiterst krachtig is wat betreft het activeren van de androgeenreceptor en daardoor aanzienlijk de spierkracht en spiermassa laat toenemen. Hoewel het resultaat niet altijd het meest visueel aantrekkelijk is, is er geen andere steroïde te vinden die de spiermassa kan doen toenemen zoals testosteron dat doet.

Effect: In het lichaam converteert testo voor een deel naar zowel DHT als oestrogeen. Dit oestrogeen zorgt voor een toename van glycogeenopslag en afgifte van groeihormoon, daarnaast stijgt het aantal androgeenreceptoren. De DHT en testosteron vergroten de spierkracht en –massa via de androgeenreceptor. Helaas zorgt de conversie naar DHT en oestrogeen ook voor de bijwerkingen die met deze stoffen geassocieerd worden. Bij oestrogeen zijn dit onder andere waterretentie en gynecomastie.

Atomic Labs is een revolutionair A-kwaliteits merk Anabolen Steroïden op de markt gebracht door Atomic Pharmaceuticals International enkele jaren (2010) geleden inmiddels, die met haar expertise en kwaliteitszorg de lijn van Atomic Labs heeft ontwikkeld. Atomic Labs weet exact welke eisen worden gesteld voor deze specifieke producten en met de juiste kwaliteitszorg wordt dit gefabriceerd. Uiteraard kun je er op rekenen dat de producten op kwalitatief hoogwaardige en verantwoorde wijze word gefabriceerd. Dit alles doen Atomic Labs door voor jou de juiste mix van mensen; leveranciers, laboranten, bodybuilders en sporters in te schakelen. Kortom Atomic labs besteedt uitermate veel aandacht aan de producten, om jou de beste producten te kunnen aanbieden.

Extra informatie

Merk

Atomic Labs

Product

Testosteron Propionate

Vial

10 ml

mg/ml

100 mg

Bewaren

6 maanden na opening en gesloten tot de datum op het flesje

Info

Voor uitleg over het product en meer achtergrondinformatie klik op het rode vlak productinformatie in de afbeelding

1 beoordeling voor Testo Propionate 100MG – 10ML

  1. 4 van 5

    :

    Gebruik altijd liever kortwerkende producten zoals test p werkt
    veel beter en sowieso zonder vocht.

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.