Tostran – ProStrakan

170,00

Productinfo-met-korting

Niet in voorraad

Productbeschrijving

Samenvatting: Tostran is een hormoonpreparaat voor mannen. De gel is bedoeld voor gebruik op de huid en bevat als werkzame stof het mannelijk geslachtshormoon testosteron. Tostran heft een tekort aan testosteron op. Tostran is bedoeld voor mannen die last hebben van een tekort aan testosteron. Het hormoon testosteron wordt door het lichaam aangemaakt. Als de leeftijd stijgt, neemt de hormoonproductie echter gestaag af. Bij sommige mannen kan dit resulteren in een te lage testosteronspiegel. De kenmerken van deze aandoening zijn onder andere:

  • Verminderde seksdrive;
  • Erectieproblemen;
  • Vermoeidheid, lusteloosheid;
  • Problemen met slapen;
  • Stemmingswisselingen of neerslachtigheid;
  • Afname van spierkracht;
  • Toename van het buikvet.

Tostran vult het hormoontekort aan, waardoor de klachten verminderen of verdwijnen.

Informatie: Breng de gel op een vast tijdstip (bij voorkeur ’s ochtends) aan op een gereinigde, droge huid en wrijf totdat het product volledig door de huid is opgenomen. Was daarna direct uw handen. Wacht minimaal twee uur na het aanbrengen van Tostran voordat u een bad of douche neemt. Aanbevolen wordt om de gel de ene dag op de huid van de buik aan te brengen, en de dag erna op de binnenkant van beide dijen. Wissel deze plekken dagelijks af om huidirritatie te voorkomen. Vrouwen en kinderen mogen niet in contact komen met Tostran. Was de huid voordat u huid-op-huidcontact heeft met uw partner.

Dosering: Tostran gel is verpakt in een flacon met een doseringspomp. Bij één druk op de pomp komt er 0,5 gram gel (= 10 mg testosteron) uit de flacon. Volwassenen: eenmaal daags 3 gram gel (bevat 60 mg testosteron) bij voorkeur ’s ochtends aanbrengen op de huid.

Extra informatie

Merk

ProStrakan

Product

Androgel, Testogel, Tostran

stuks/doos

1

mg/flacon

1200 mg

Dosering

Tostran gel is verpakt in een flacon met een doseringspomp. Bij één druk op de pomp komt er 0,5 gram gel (= 10 mg testosteron) uit de flacon. Volwassenen: eenmaal daags 3 gram gel (bevat 60 mg testosteron) bij voorkeur ’s ochtends aanbrengen op de huid.

Bewaren

Tot de datum op het verpakking

info

Hier kunt u discreet zonder recept alle medicijnen uit de Nederlandse apotheek kopen. Bij ons heeft u geen doktersrecept nodig. Alle medicijnen zijn 100% origineel met Nederlandse bijsluiter uit de Nederlandse apotheek.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Tostran – ProStrakan” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.