Trenbolone enanthate kopen en online bestellen

Trenbolon Enanthate 200MG – 10ML

4 van 5 gebasseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klant review)

50,00

Productinfo-met-korting

Niet in voorraad

Productbeschrijving

Samenvatting: De anabole steroïde trenbolon kwam begin jaren ’80 op de markt. Finaplix wordt nog steeds geproduceerd voor veterinair gebruik. Trenbolon acetaat en enanthaat worden, door de grote vraag, nog steeds geproduceerd. Trenbolone enanthate is familie van nandrolone (deca), maar Trenbolone enanthate geeft een totaal ander resultaat. Het aromatiseert niet terwijl het veel spiermassa opbouwt en tegelijk zorgt voor vetverbranding. Het vermogen van trenbolone om spiermassa op te bouwen is vergelijkbaar met dat van testosteron, met als verschil dat bij trenbolone geen oestrogeen-gerelateerde bijwerkingen als waterretentie voorkomen. Deze eigenschap is uniek voor trenbolone. Trenbolone zorgt voor een stijging van het extreem anabole IFG-1 in spieren en maakt de spieren er tegelijk gevoeliger voor.

Effect: Trenbolone enanthate kan zowel gebruikt worden om te bulken als om te cutten. Vaak wordt voor bulken de langwerkende versie trenbolone enanthategebruikt bij een dosis van 400 mg per week. Zoals hierboven uitgelegd versterken aromatiserende middelen als testosteron en dianabol de werking van trenbolone, bij deze combinatie zal wel wat waterretentie optreden. Pas op voor een stack met deca. Om te cutten wordt vaak de kortwerkende versie trenbolone acetate gebruikt. Hiervan moet iedere dag of om de dag 75 mg geïnjecteerd worden. Hierbij kan een niet-aromatiserende steroïde als primobolan of winstrol genomen worden, maar ook de stack met testosteron propionate en masteron propionate is zeer populair.

Mutant Gear is een revolutionair A-kwaliteits merk Anabolen Steroïden op de markt gebracht door Dutch Pharmaceuticals International enkele jaren (2010) geleden inmiddels, die met haar expertise en kwaliteitszorg de lijn van Muntant Gear heeft ontwikkeld.

 

Mutant Gear weet exact welke eisen worden gesteld voor deze specifieke producten en met de juiste kwaliteitszorg wordt dit gefabriceerd. Uiteraard kun je er op rekenen dat de producten op kwalitatief hoogwaardige en verantwoorde wijze word gefabriceerd. Dit alles doen Mutant Gear door voor jou de juiste mix van mensen; leveranciers, laboranten, bodybuilders en sporters in te schakelen. Kortom Mutant Gear besteedt uitermate veel aandacht aan de producten, om jou de beste producten te kunnen aanbieden.

Extra informatie

Merk

Mutant Gear

Product

Trenbolone Enanthate

Vial

12 ml

mg/ml

200 mg

Bewaren

6 maanden na opening en gesloten tot de datum op het flesje

Info

Voor uitleg over het product en meer achtergrondinformatie klik op het rode vlak productinformatie in de afbeelding

1 beoordeling voor Trenbolon Enanthate 200MG – 10ML

  1. 4 van 5

    :

    Ik vindt dit persoonlijk de beste anabol die er is. Ik ga erg hard op tren e. Gebruik het
    bijna altijd in al mijn kuren. 1 woord Toppie

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.