Stanozolol Bayer Schering

Winstrol 10MG – 100 Tabs – Bayer

4.67 van 5 gebasseerd op 3 klantbeoordelingen
(3 klanten reviews)

60,00

Productinfo-met-korting

Niet in voorraad

Productbeschrijving

Samenvatting: Stanozolol Winstrol is verkrijgbaar in een injecteerbare en oraal in te nemen vorm, in allebei deze producten zit exact dezelfde stof. Stanozolol is gemodificeerd om opname door de lever te overleven en is daardoor levertoxisch. Wanneer je stromba injecteert lijdt de lever veel minder onder het gebruik dan bij orale inname. Stanozolol levert weinig massa, maar wel een grote krachttoename.

Effect: Omdat het levertoxisch is mag oraal ingenomen winstrol niet te lang gebruikt worden, maximaal 8 weken. Daarbij is een dosis van 50 mg per dag normaal. Wat betreft stacken past wintrol goed bij anavar of in de laatste 6 weken van een cutkuur, bijvoorbeeld testosteron met boldenone. Bij gebruik van alleen winstrol is een nakuur niet per sé nodig, maar wel aan te bevelen voor sneller herstel. Winstrol injecteren kan aantrekkelijk zijn omdat dat beter is voor de lever, maar dan moet er elke dag geïnjecteerd worden, wat voor de meeste mensen verre van comfortabel is.

Extra informatie

Merk

Bayer Schering Pharma

Product

Stanozolol, Winstrol

Stuks

100

mg/tablet

10 mg

Bewaren

Tot de datum op het verpakking

Info

Voor uitleg over het product en meer achtergrondinformatie klik op het rode vlak productinformatie in de afbeelding

3 beoordelingen voor Winstrol 10MG – 100 Tabs – Bayer

 1. 5 van 5

  :

  Doet ze werk erg goed! En is ook erg geodkoop voor Human Grade!

 2. 4 van 5

  :

  Werken voor mij gevoel beter dan de winstrol die ik eerder heb gebruikt van Golden Gear. Ik zal dan ook voortaan Human Grade gebruiken.

 3. 5 van 5

  :

  Super goed product. Gebruik winstrol van bayer al een week of 4 en kan zeggen werkt erg goed. IK moet nog 4 weken knallen maar ben al meer dan tevreden over de resultaten daarvoor 5 sterren

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.