androskat takeda

Androskat – 5 Vials – Takeda

120,00

Productinfo-met-korting

Niet in voorraad

Productbeschrijving

Samenvatting: Veel mannen kampen met erectieproblemen (impotentie). In de meeste gevallen is daar gelukkig iets aan te doen. Er zijn veel soorten erectiepillen op de markt die impotentie aanpakken. Het nadeel is alleen wel dat deze pillen eerst een uur moeten inwerken. Een spontane vrijpartij is er dan dus niet bij. Bovendien zijn er mannen die om medische redenen geen pillen mogen slikken. Androskat biedt de oplossing. Dit geneesmiddel wordt rechtstreeks in de penis aangebracht en zorgt binnen enkele minuten voor een volledige erectie. Hierdoor kunt u vrijwel direct genieten van geslachtsgemeenschap.

Effect: Impotentie is funest voor het seksleven en het zelfvertrouwen. We spreken van erectiestoornissen als de penis niet stijf wordt, of niet lang genoeg stijf blijft tijdens geslachtsgemeenschap, ondanks seksuele prikkeling. Dit kan verschillende oorzaken hebben, waaronder:

  • Leeftijd: het erectievermogen neemt in de loop der jaren af;
  • Overmatig drugs- en/of drankgebruik
  • Bijwerkingen van bepaalde medicatie;
  • Psychische klachten als (faal)angst, depressie of stress;
  • Lichamelijke aandoeningen of ziektes.

Androskat is ideaal voor mannen met een erectiestoornis die geen pillen willen of mogen slikken. Het grote voordeel van dit medicijn is dat het direct werkt. Androskat kopen bij een apotheek wordt daarom ook aanbevolen aan impotente mannen die er een spontaan seksleven op na willen houden: u hoeft seks niet meer in te plannen, en niet eerst een uur te wachten voordat u kunt vrijen.

Werking: De werkzame stoffen van Androskat (fentolamine en papaverine) ontspannen en verwijden de bloedvaten in de penis. Hierdoor kunnen de zwellichamen goed vollopen met bloed, waarna een erectie ontstaat. Androskat wordt met een injectienaald rechtstreeks in de penis ingespoten. De penis wordt na een aantal minuten stijf, waarna de erectie tussen de 60 en 90 minuten aanhoudt. Androskat kopen bij een samenwerkende apotheek kan een oplossing zijn voor erectieproblemen.

Informatie: Hier kunt u discreet zonder recept alle medicijnen uit de Nederlandse apotheek kopen. Bij ons heeft u geen doktersrecept nodig. Alle medicijnen zijn 100% origineel met Nederlandse bijsluiter uit de Nederlandse apotheek.

Extra informatie

Merk

Takeda

Product

Androskat

mg/vial

30 mg Papaverinehydrochloride en 1 mg Fentolaminemesylaat

Stuks

5 Vials 2 ml

info

Hier kunt u discreet zonder recept alle medicijnen uit de Nederlandse apotheek kopen. Bij ons heeft u geen doktersrecept nodig. Alle medicijnen zijn 100% origineel met Nederlandse bijsluiter uit de Nederlandse apotheek.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Androskat – 5 Vials – Takeda” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.