bromazepam kopen en bestellen

Bromazepam 6MG – 30 Tabs

4.57 van 5 gebasseerd op 7 klantbeoordelingen
(7 klanten reviews)

50,00

Productinfo-met-korting

Niet in voorraad

Productbeschrijving

Waarvoor: Bromazepam valt onder de groep benzodiazepines. Deskundigen waaronder artsen schrijven dit medicijn voor bij angstgevoelens, gespannenheid en sociale fobie.

Werking: Bromazepam dempt emoties en werkt daardoor kalmerend als u angstig of gespannen bent. Hierdoor verminderen ook de lichamelijke klachten, zoals hartkloppingen, buikpijn, trillen en transpireren, die vaak met angst en spanning gepaard gaan. Dit medicijn is een tijdelijke hulp bij deze verschijnselen. Het lost de oorzaak van uw gespannenheid echter niet op. Bij zeer heftige emoties en gedurende een korte periode kan het nuttig zijn.

Effect: Binnen één uur na inname wordt u rustiger. Dit effect houdt langer dan twaalf uur aan. Na enkele weken is er kans dat u afhankelijk bent geworden van het medicijn. U merkt dat aan ontwenningsverschijnselen als u niet meer slikt, zoals angst, hoofdpijn, spierpijn, slapeloosheid, rusteloosheid en geïrriteerdheid. Gebruik dit middel daarom niet langer dan enkele weken.

Informatie: Hier kunt u discreet zonder recept alle medicijnen uit de Nederlandse apotheek kopen. Bij ons heeft u geen doktersrecept nodig. Alle medicijnen zijn 100% origineel met Nederlandse bijsluiter uit de Nederlandse apotheek.

Extra informatie

Product

Bromazepam

Tablet of capsule

Tablet

Aantal

30

mg/tablet

6 mg

info

Hier kunt u discreet zonder recept alle medicijnen uit de Nederlandse apotheek kopen. Bij ons heeft u geen doktersrecept nodig. Alle medicijnen zijn 100% origineel met Nederlandse bijsluiter uit de Nederlandse apotheek.

7 beoordelingen voor Bromazepam 6MG – 30 Tabs

 1. 4 van 5

  :

  Heb het nu weer een tijdje in huis en het bevalt me prima. word et rustig van en me angst is zeker wat minder.. kan het iedereen aanbevelen die angstig of onrustig is.

 2. 4 van 5

  :

  Het is voor mij een enorme steun. Het is wel zo dat je er afhankelijk van wordt. Dit zul je af moeten zetten tegen de klachten. Die zijn bij mij persoonlijk zo erg, dat dit middel onmisbaar is. Af en toe een dagje niet innemen komt de werking ten goede. Gewenning is dus een feit.

 3. 5 van 5

  :

  Ik slik sinds een aantal maanden 4,5 mg Bromazepam vanwege angst, hyperventilatie en een ‘stikstoornis’ in combinatie met Mirtazepine (15 mg). De dosering is niet heel hoog maar sinds vorige week slik ik 1,5 mg minder (mijn ‘middagdosering’ is weggevallen). Heb eerder afgebouwd en dat ging ‘redelijk’ maar nu lijkt het anders.

 4. 4 van 5

  :

  Bromazepam Op zich prima medicijn.Word er rustig van.Verder geen vervelende bijwerkingen.

 5. 5 van 5

  :

  Bromazepam is zeer effectief, je voelt je uitgeslapen en niet moe meer na een nacht slapen op dit middel. Enige ernstige bijwerking: het is moeilijk er weer van af te komen, maar dat ben ik dan ook voorlopig niet van plan.

 6. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar):

  Top product wanneer je er even doorheen zit en zelfvertrouwen nodig hebt of op zoek bent naar rust in je hoofd. Verder ontzettend tevreden over deze site en de levering, bedankt mensen!

 7. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar):

  Werkt zeer doeltreffend tegen angst. Wel snel gewenning daardoor af en toe een dagje niet. Verder enorm tevreden over de site en de levering is altijd zeer snel

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.