Diazepam kopen

Diazepam 10MG – 30 Tabs

5 van 5 gebasseerd op 10 klantbeoordelingen
(10 klanten reviews)

55,00

Productinfo-met-korting

Productbeschrijving

Waarvoor: Diazepam behoort tot de benzodiazepinen. Het werkt rustgevend, spierontspannend, vermindert angstgevoelens en beïnvloedt de overdracht van elektrische prikkels in de hersenen. Artsen schrijven het voor bij angstgevoelens en gespannenheid, paniekstoornissen, slapeloosheid, alcoholontwenning, spierkrampen, epilepsie en onrust.

Werking: Diazepam dempt emoties en werkt daardoor kalmerend als u angstig of gespannen bent. Hierdoor verminderen ook de lichamelijke klachten, zoals hartkloppingen, buikpijn, trillen en transpireren, die vaak met angst en spanning gepaard gaan. Diazepam is een tijdelijke hulp bij deze verschijnselen. Het lost de oorzaak van uw gespannenheid echter niet op. Bij zeer heftige emoties en gedurende een korte periode kan het nuttig zijn.

Effect: Binnen een half uur na inname wordt u slaperig en rustig. Zorg er daarom voor dat u thuis bent, geen ingewikkelde klussen meer moet doen en uw bed makkelijk kunt bereiken. De werking houdt 12 tot 24 uur aan. Diazepam werkt als slaapmiddel alleen goed als u het af en toe gebruikt. Bijvoorbeeld om de drie dagen. Bij dagelijks gebruik neemt de werking af, omdat uw lichaam aan het effect went.

Informatie: Hier kunt u discreet zonder recept alle medicijnen uit de Nederlandse apotheek kopen. Bij ons heeft u geen doktersrecept nodig. Alle medicijnen zijn 100% origineel met Nederlandse bijsluiter uit de Nederlandse apotheek.

Extra informatie

Product

Diazepam

Tablet of capsule

Tablet

Aantal

30

mg/tablet

10 mg

info

Hier kunt u discreet zonder recept alle medicijnen uit de Nederlandse apotheek kopen. Bij ons heeft u geen doktersrecept nodig. Alle medicijnen zijn 100% origineel met Nederlandse bijsluiter uit de Nederlandse apotheek.

10 beoordelingen voor Diazepam 10MG – 30 Tabs

 1. 5 van 5

  :

  Gebruik het voornamelijk vanwege het moeilijk in slaap komen en dan ook daadwerkelijk doorslapen. Ik vind diazepam erg fijn spul, overdag kan ik er soms nog wat suffig van zijn en erg traag van begrip. Ik kan nu wel goed doorslapen en sneller in slaap komen. Ook word ik er heel rustig van en ontneemt het mijn stress/angstgevoelens.

 2. 5 van 5

  :

  Super middel, gebruik het al jaren en ben er zeer tevreden over! Deze website levert originele diazepam uit de apotheek.

 3. 5 van 5

  :

  Hallo, Ik gebruik al jaren Diazepam maar me huisarts wilde t niet meer voorschrijven.
  Nu bestel ik me medicijnen lekker online . ben er dik tevreden over!

 4. 5 van 5

  :

  Diazepam werkt heel goed en verminderd de spanning. Voor mij geen ander spierverslapper

 5. 5 van 5

  :

  Hallo, Ik gebruik al jaren Diazepam maar me huisarts wilde t niet meer voorschrijven. Nu bestel ik me medicijnen lekker hier online . ben er dik tevreden over! Heeft iemand dat wel is meegemaakt? Dat artsen je van je medicatie afhalen terwijl je het echt nodig hebt?

 6. 5 van 5

  :

  Dit is het enige medicijn in de benzodiazepine familie die nuttig voor mij is zowel voor paniekaanvallen en slapen is! Geweldige resultaten.

  Ik ga hier zeker vaker bestellen!

 7. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar):

  Doet wat het moet doen.

  Ben btw zeer verbaast over de betrouwbaarheid van de site. Al 3 keer besteld en elke keer keurig op tijd ontvangen. Het is makkelijk om op te lichten in deze business maar dat doen deze mensen gelukkig niet. Zeer tevreden! 😀

  Graag niet mijn naam bij deze review tonen

 8. 5 van 5

  :

  Heb een pakje diazepam bij ze besteld. Het werd heel netjes afgehandeld, had het heel snel binnen in een neutrale verpakking. Uitstekende kwaliteit, gewoon 100% in orde. Exact het spul dat je ook gewoon bij de apotheek krijgt, inclusief officiële verpakking en bijsluiter etc. Deze site kun je in ieder geval zeker prima vertrouwen, goed om te weten!

 9. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar):

  top spul !

 10. 5 van 5

  :

  goed zo door gaan zo priema en eerlijk nu besteld morgen in huis beter kan het niet gr carlo hep er veel baard bij

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.