Dormicum 15MG – 20 Tabs

4.25 van 5 gebasseerd op 4 klantbeoordelingen
(4 klanten reviews)

60,00

Productinfo-met-korting

Niet in voorraad

Productbeschrijving

Waarvoor: Dormicum ofwel Midazolam behoort tot de benzodiazepinen. Het werkt rustgevend, spierontspannend, vermindert angstgevoelens en beïnvloedt de overdracht van elektrische prikkels in de hersenen. Artsen schrijven het voor bij slapeloosheid, onrust, aanvallen van epilepsie, hik en alcoholontwenning.

Werking: Dormicum ofewel Midazolam werkt spierontspannend, rustgevend en maakt suf. Het bevordert zo dat u in slaap valt. Dit medicijn is vooral geschikt als u moeite heeft met inslapen. Dus niet als u verwacht vaak gedurende de nacht wakker te worden.

Effect: Meestal binnen een half uur na inname wordt u slaperig en rustig. Zorg er daarom voor dat u thuis bent, geen ingewikkelde klussen meer moet doen en uw bed makkelijk kunt bereiken. De werking houdt meestal twee tot vier uur aan. Dit slaapmiddel werkt alleen goed als u het af en toe gebruikt. Bijvoorbeeld om de drie dagen. Bij dagelijks gebruik neemt de werking af omdat uw lichaam aan het effect went.

Informatie: Hier kunt u discreet zonder recept alle medicijnen uit de Nederlandse apotheek kopen. Bij ons heeft u geen doktersrecept nodig. Alle medicijnen zijn 100% origineel met Nederlandse bijsluiter uit de Nederlandse apotheek.

Extra informatie

Product

Dormicum, Midazolam

Tablet of capsule

Tablet

Aantal

20

mg/tablet

15 mg

info

Hier kunt u discreet zonder recept alle medicijnen uit de Nederlandse apotheek kopen. Bij ons heeft u geen doktersrecept nodig. Alle medicijnen zijn 100% origineel met Nederlandse bijsluiter uit de Nederlandse apotheek.

4 beoordelingen voor Dormicum 15MG – 20 Tabs

 1. 4 van 5

  :

  Dormicum is gewoon heerlijk. Je moet ‘t alleen niet regelmatig gebruiken weliswaar. Alleen in noodsituaties. Ik gebruik 15 mg en voel me dan helemaal relaxed en ben voor ik ‘t weet in slaap gevallen. Je herinnert je weliswaar de laatste details steeds minder goed maar ja. Neem ‘t niet in als je niet 8 uur ononderbroken kan slapen.

 2. 5 van 5

  :

  Sinds 16 jaar gebruik ik dormicum om me te helpen in te slapen na levenslange slapeloosheid. Ik ben heel tevreden en heb geen last van bijwerkingen

 3. 4 van 5

  :

  in het begin werkte het goed maar na een paar maanden ging de werking behoorlijk achteruit. Ik ben maar voor iets anders gegaan!

 4. 4 van 5

  :

  in het begin werkte het goed maar na een paar maanden ging de werking behoorlijk achteruit. en ik durf er geen twee te nemen want dat schijnt zeer slecht te zijn.

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.