Lormetazepam kopen en online bestellen

Lormetazepam 2MG – 30 Tabs

4.75 van 5 gebasseerd op 8 klantbeoordelingen
(8 klanten reviews)

55,00

Productinfo-met-korting

Productbeschrijving

Waarvoor: Lormetazepam behoort tot de benzodiazepinen. Het werkt rustgevend, spierontspannend en vermindert angstgevoelens. Artsen schrijven het voor bij slapeloosheid.

Werking: Lormetazepam werkt spierontspannend, rustgevend en maakt suf. Het bevordert zo dat u in slaap valt en beter doorslaapt. Dit medicijn is vooral geschikt als u moeite heeft met inslapen en als u verwacht gedurende de nacht vaak wakker te worden.

Effect: Binnen vijftien tot dertig minuten na inname wordt u slaperig en rustig. Zorg er daarom voor dat u thuis bent, geen ingewikkelde klussen meer moet doen en uw bed makkelijk kunt bereiken. De werking houdt ongeveer tien tot twaalf uur aan. Dit slaapmiddel werkt alleen goed als u het af en toe gebruikt, bijvoorbeeld om de drie dagen. Bij dagelijks gebruik neemt de werking af, omdat uw lichaam aan het effect went.

Informatie: Hier kunt u discreet zonder recept alle medicijnen uit de Nederlandse apotheek kopen. Bij ons heeft u geen doktersrecept nodig. Alle medicijnen zijn 100% origineel met Nederlandse bijsluiter uit de Nederlandse apotheek.

Extra informatie

Product

Lormetazepam

Tablet of capsule

Tablet

Aantal

30

mg/tablet

2 mg

info

Hier kunt u discreet zonder recept alle medicijnen uit de Nederlandse apotheek kopen. Bij ons heeft u geen doktersrecept nodig. Alle medicijnen zijn 100% origineel met Nederlandse bijsluiter uit de Nederlandse apotheek.

8 beoordelingen voor Lormetazepam 2MG – 30 Tabs

 1. 4 van 5

  :

  Ik gebruik lormetazepam al enkele jaren 3 of 4 keer per week. Het effect blijft goed, en ik geloof niet dat dat suggestie is. Ik vraag me wel af er bijwerkingen zijn op langere termijn.

 2. 5 van 5

  :

  Super benzo gebruik deze al een paar jaar zo nu en dan worden hier origineel geleverd beetje aan de dure kant als je het vergelijk met de apotheek maar hier heb je dan ook geen voorschrift nodig 🙂

 3. 5 van 5

  :

  Super middel! Kan eindelijk weer heerlijk slapen! Word suf wakker maar dat trekt na een kwartiertje wel weg! Ik neem.het voor het slapen gaan met.alprazolam.

 4. 5 van 5

  :

  Van alle “pammen” de meest rustige en toch effectieve! Heerlijk rustig en toch functioneren.

 5. 4 van 5

  :

  ik kan heerlijk slapen. Alleen een beetje duizelig in mijn hoofd. Gebruik het nu 2 dagen, misschien gaat het over??

 6. 5 van 5

  :

  In het begin was ik gerustgesteld, en sliep er wel van, maar nu voel ik mij geruster, ook denk ik dat het een psychologisch affect heeft op langere termijn! maar als ik het niet neem…word ik er wel tijdens de nacht wakker van en dat maakt van mij verder een slapeloze nacht… Als ik mag zeggen werkt lormetazepam ( 2 mg. ) een genetiris medicijn!

 7. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar):

  Dit product werkt uitstekend voor dagelijks gebruik, ik neem meestal een halve, soms (zondagavond) een volledige. Gezien we in een drukke maatschappij werken/leven is het geruststellend mezelf van een goeie slaap te verzekeren :).

 8. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar):

  in het weekend mijn bestelling geplaatst en had het dinsdag voor 2uur al binnen zeer tevreden.
  ze houden je op de hoogte met je bestelling en snel bericht terug als je enige vragen hebt, zeker een top service!

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.