Oxazepam 10mg kopen en online bestellen

Oxazepam 10MG – 30 Tabs

4 van 5 gebasseerd op 2 klantbeoordelingen
(2 klanten reviews)

55,00

Productinfo-met-korting

Niet in voorraad

Productbeschrijving

Waarvoor: Oxazepam behoort tot de benzodiazepinen. Het werkt rustgevend, spierontspannend, vermindert angstgevoelens en beïnvloedt de overdracht van elektrische prikkels in de hersenen. Artsen schrijven het voor bij angstgevoelens en gespannenheid, slapeloosheid en alcoholontwenning. Angstgevoelens en gespannenheid.

Werking: Oxazepam dempt emoties en werkt daardoor kalmerend als u angstig of gespannen bent. Hierdoor verminderen ook de lichamelijke klachten, zoals hartkloppingen, buikpijn, trillen en transpireren, die vaak met angst en spanning gepaard gaan. Dit medicijn is een tijdelijke hulp bij deze verschijnselen. Het lost de oorzaak van uw gespannenheid echter niet op. Bij zeer heftige emoties en gedurende een korte periode kan het nuttig zijn.

Effect: Binnen één tot twee uur na inname wordt u rustiger. Dit effect houdt zes tot tien uur aan. Na enkele weken is er kans dat u afhankelijk bent geworden van het medicijn. U merkt dat aan ontwenningsverschijnselen als u niet meer slikt, zoals angst, hoofdpijn, spierpijn, slapeloosheid, rusteloosheid en geïrriteerdheid. Gebruik dit middel daarom niet langer dan enkele weken.

Informatie: Hier kunt u discreet zonder recept alle medicijnen uit de Nederlandse apotheek kopen. Bij ons heeft u geen doktersrecept nodig. Alle medicijnen zijn 100% origineel met Nederlandse bijsluiter uit de Nederlandse apotheek.

Extra informatie

Product

Oxazepam

Tablet of capsule

Tablet

Aantal

30

mg/tablet

10 mg

info

Hier kunt u discreet zonder recept alle medicijnen uit de Nederlandse apotheek kopen. Bij ons heeft u geen doktersrecept nodig. Alle medicijnen zijn 100% origineel met Nederlandse bijsluiter uit de Nederlandse apotheek.

2 beoordelingen voor Oxazepam 10MG – 30 Tabs

  1. 4 van 5

    :

    Ik ben heel erg tevreden over oxazepam. Ben heel wazig in mijn hoofd,angstig en depressief en het helpt me om er nog een leven op na te houden. Ik hoop wel er toch op den duur mee te kunnen stoppen. Helaas slaap ik ook heel slecht en kan niet slapen zonder oxazepam.

  2. 4 van 5

    :

    Ik gebruik oxazepam, omdat ik heel onrustig werd van een Prednisolon kuur, een heel smerig onrustig gevoel en kon slecht in slaap komen, nu neem ik het als ik echt niet in slaap kan komen en slaap er veel beter door. Ben de volgende ochtend ook beter uitgerust.

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.