Oxazepam kopen

Oxazepam 50MG – 30 Tabs

4.71 van 5 gebasseerd op 14 klantbeoordelingen
(14 klanten reviews)

55,00

Productinfo-met-korting

Productbeschrijving

Waarvoor: Oxazepam behoort tot de benzodiazepinen. Het werkt rustgevend, spierontspannend, vermindert angstgevoelens en beïnvloedt de overdracht van elektrische prikkels in de hersenen. Artsen schrijven het voor bij angstgevoelens en gespannenheid, slapeloosheid en alcoholontwenning. Angstgevoelens en gespannenheid.

Werking: Oxazepam dempt emoties en werkt daardoor kalmerend als u angstig of gespannen bent. Hierdoor verminderen ook de lichamelijke klachten, zoals hartkloppingen, buikpijn, trillen en transpireren, die vaak met angst en spanning gepaard gaan. Dit medicijn is een tijdelijke hulp bij deze verschijnselen. Het lost de oorzaak van uw gespannenheid echter niet op. Bij zeer heftige emoties en gedurende een korte periode kan het nuttig zijn.

Effect: Binnen één tot twee uur na inname wordt u rustiger. Dit effect houdt zes tot tien uur aan. Na enkele weken is er kans dat u afhankelijk bent geworden van het medicijn. U merkt dat aan ontwenningsverschijnselen als u niet meer slikt, zoals angst, hoofdpijn, spierpijn, slapeloosheid, rusteloosheid en geïrriteerdheid. Gebruik dit middel daarom niet langer dan enkele weken.

Informatie: Hier kunt u discreet zonder recept alle medicijnen uit de Nederlandse apotheek kopen. Bij ons heeft u geen doktersrecept nodig. Alle medicijnen zijn 100% origineel met Nederlandse bijsluiter uit de Nederlandse apotheek.

Extra informatie

Product

Oxazepam

Tablet of capsule

Tablet

Aantal

30

mg/tablet

50 mg

info

Hier kunt u discreet zonder recept alle medicijnen uit de Nederlandse apotheek kopen. Bij ons heeft u geen doktersrecept nodig. Alle medicijnen zijn 100% origineel met Nederlandse bijsluiter uit de Nederlandse apotheek.

14 beoordelingen voor Oxazepam 50MG – 30 Tabs

 1. 5 van 5

  :

  Werkt super en is origineel met Nederlandse bijsluiter, Top!

 2. 4 van 5

  :

  Kan niet zonder oxazepam! Gebruik het al jaren zonder problemen, ben erg blij dat ik het hier kan krijgen zonder doktersrecept!

 3. 5 van 5

  :

  Helpt mij door stressvolle periodes heen, en inslapen

 4. 5 van 5

  :

  Oxazepam werkt niet heel snel na inname, maar verder tevreden. Meestal neem ik rond 17.00u een tablet en dan slaap ik ‘s nachts heerlijk. Bijwerkingen zijn ook goed te doen, suf- en vermoeidheid. Volgende dag is dit weer weg en heb ik er geen last meer van.

 5. 4 van 5

  :

  Oxazepam, gebruikt voor stress angst en slaapproblemen, Veel geslapen, rust in het hoofd gekregen. Stress verminderende medicatie.

 6. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar):

  Ik heb nog nooit zo lekker geslapen als met deze medicatie. Super dat ik het bij jullie kan bestellen! Jullie hebben er een vaste klant bij 🙂

 7. 4 van 5

  :

  Ik krijg ze al 3 jaar van mijn arts , nu niet meer helaas. Ik ben blij dat ik ze discreet hier kan kopen ( de echte ) voor een schappelijk prijs de 3 halen 2 betalen actie is super! Bedankt mannen jullie hebben er een nieuwe klant erbij

 8. 5 van 5

  :

  ben benieuwd

 9. 5 van 5

  :

  Ben benieuwd, revieuw van mijn ondervindingen, en levering volgt

 10. 5 van 5

  :

  Heb hier nu voor de 2de keer besteld, in best een behoorlijke hoeveelheid ineens, 150 stuks.
  De manier waarop ik bij jullie kan bestellen is perfect te noemen. Zeer discreet.
  Tabletten zijn hetzelfde als bij een apotheek. Deze site is aan te bevelen!!

 11. 4 van 5

  :

  Werk netjes slappe goed erdoor

 12. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar):

  Eerst was ik wat wantrouwig, omdat het niet aangeraden wordt je medicatie op deze manier te bestellen.
  Maar het is perfekt. Snelle, diskrete levering en de tabletten zijn hetzelfde als ik gewend was.
  Een aanrader voor degenen die het lastig hebben om ze zonder recept te verkrijgen.

 13. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar):

  Maandag besteld met enige huivering. De site komt betrouwbaar over, maar je weet het nooit. Ook erg makkelijk te vinden op Internet en dat verwacht je niet. Alles verliep prima en 2 dagen later had ik de medicatie binnen. Ik kom uit de medische hoek en ik kon snel zien dat het absoluut geen namaak betreft. Zeer tevreden. Huisartsen zonder stress hebben makkelijk praten, maar als je deze middelen echt nodig hebt biedt anabolen-kopen.net een mooi alternatief. Wel als gebruiker proberen voorzichtig met deze dosering om te gaan (matig gebruik indien mogelijk). Nogmaals bedankt.

 14. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar):

  Alles perfect verlopen. Supersnel in huis en geen gezeik. Medicatie is ook toppie. Heel erg bedankt. Ik ben erg ziek en heb rust nu ik genoeg medicatie heb.

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.