temazepam kopen en bestellen

Temazepam 20MG – 30 Caps

4.71 van 5 gebasseerd op 7 klantbeoordelingen
(7 klanten reviews)

55,00

Productinfo-met-korting

Productbeschrijving

Waarvoor: Temazepam behoort tot de benzodiazepinen. Het werkt rustgevend, spierontspannend en vermindert angstgevoelens. Artsen schrijven het voor bij slapeloosheid.

Werking: Temazepam werkt spierontspannend, rustgevend en maakt suf. Het bevordert zo dat u in slaap valt en beter doorslaapt. Dit medicijn is vooral geschikt als u moeite heeft met inslapen en als u verwacht gedurende de nacht vaak wakker te worden.

Effect: Binnen vijftien tot dertig minuten na inname wordt u slaperig en rustig. Zorg er daarom voor dat u thuis bent, geen ingewikkelde klussen meer moet doen en uw bed makkelijk kunt bereiken. De werking houdt ongeveer zes uur aan. Dit slaapmiddel werkt alleen goed als u het af en toe gebruikt. Bijvoorbeeld om de drie dagen. Bij dagelijks gebruik neemt de werking af omdat uw lichaam aan het effect went.

Informatie: Hier kunt u discreet zonder recept alle medicijnen uit de Nederlandse apotheek kopen. Bij ons heeft u geen doktersrecept nodig. Alle medicijnen zijn 100% origineel met Nederlandse bijsluiter uit de Nederlandse apotheek.

Extra informatie

Product

Temazepam

Tablet of capsule

Capsule

Aantal

30

mg/capsule

20 mg

info

Hier kunt u discreet zonder recept alle medicijnen uit de Nederlandse apotheek kopen. Bij ons heeft u geen doktersrecept nodig. Alle medicijnen zijn 100% origineel met Nederlandse bijsluiter uit de Nederlandse apotheek.

7 beoordelingen voor Temazepam 20MG – 30 Caps

 1. 4 van 5

  :

  Kreeg het niet meer van de dokter dus ben blij dat ik het hier kon krijgen zonder recept. Product werkt erg goed!

 2. 5 van 5

  :

  Hallo iedereen raar om mijn verhaal zo te doen, maar wil het toch kwijt en misschien dat anderen dit ook meemaken. Ik ben 31jr en een vrouw en ik gebruik nu ongeveer 4 mnd 10 mg temazepam en gebruik het tegen alle regels in overdag. En het werkt prima voor mij. Ik heb ook geen bijwerkingen en heb zoveel energie erdoor en mijn libido is ook weer helemaal terug.

 3. 4 van 5

  :

  Zelf weken achter elkaar niet geslapen vanwege de stress. Neem een capsule in en na 20min ben ik helemaal ontspannen en slaap ik makkelijk in.

 4. 5 van 5

  :

  25 minuten na inname komt er een warm gevoel over me heen en dan ik beter al in mijn bed liggen. Slaap de hele nacht door.

 5. 5 van 5

  :

  Twee jaar last gehad van extreme slapeloosheid, zeker in tijden van stress. Neem nu een 1 capsule 20 mg en slaap goed.

 6. 5 van 5

  :

  Ik neem voor ik slapen ga een capsule van 20 mg.
  Ik slaap heerlijk en 7 tot 8 uur. Ik heb geen bij werkingen
  en ben overdag fit en kan dan goed mijn werk doen. ik
  gebruik het medicijn nu 3 maanden en ik ben blij dat ik
  weer goed kan slapen.

 7. 5 van 5

  :

  Ik gebruik alleen bij hoge uitzondering als ik weg moet en niet kan slapen .het werkt bij mij prima heb lekker geslapen en ben de volgende dag fit .dat is wel wat anders als je een nacht niet slaapt dan ben je geen mens ik ben blij met mijn temazepam

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.