Tramadol kopen en online bestellen

Tramadol 50MG – 30 Caps

4.67 van 5 gebasseerd op 3 klantbeoordelingen
(3 klanten reviews)

55,00

Productinfo-met-korting

Productbeschrijving

Waarvoor: Tramadol is een morfineachtige pijnstiller met een sterke pijnstillende werking en wordt voorgeschreven bij ernstige (zenuw)pijn of artrose.

Werking: Tramadol zorgt ervoor dat het signaal in de hersenen niet of minder sterk aankomt. Hierdoor voelt u de pijn minder en reageert u er rustiger op.

Effect: Bij de gewone tabletten, bruistabletten en druppels merkt u dat de pijn binnen 1 uur vermindert. De zetpillen werken binnen 2-3 uur. De werking van de zetpillen en gewone capsules houdt 6-8 uur aan. De tabletten en capsules met gereguleerde afgifte werken ongeveer 12 uur. De ‘Once Daily’ tabletten werken ongeveer 24 uur.

Informatie: Hier kunt u discreet zonder recept alle medicijnen uit de Nederlandse apotheek kopen. Bij ons heeft u geen doktersrecept nodig. Alle medicijnen zijn 100% origineel met Nederlandse bijsluiter uit de Nederlandse apotheek.

Extra informatie

Product

Tramadol

Tablet of capsule

Capsule

Aantal

30

mg/tablet

50 mg

info

Hier kunt u discreet zonder recept alle medicijnen uit de Nederlandse apotheek kopen. Bij ons heeft u geen doktersrecept nodig. Alle medicijnen zijn 100% origineel met Nederlandse bijsluiter uit de Nederlandse apotheek.

3 beoordelingen voor Tramadol 50MG – 30 Caps

 1. 5 van 5

  :

  Dit medicijn is echt een wondermiddel. Het narige alleen is dat je er erg slaperig van wordt. Hij werkt altijd en ben erg tevreden.

 2. 5 van 5

  :

  Dit middel was bij mij erg effectief voor de zenuwpijn als gevolg van een hernia. Het middel is echter wel erg verslavend dus het is erg belangrijk om zelf goed in de gaten te houden.

 3. 4 van 5

  :

  Tramadol is een prettige pijnstillend middel. Eerste paar dagen een licht gevoel in het hoofd en slaperig. Daarna kalmerend en neemt de pijn redelijk weg. Niet helemaal.

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.