Zolpidem kopen en bestellen

Zolpidem 10MG – 30 Tabs

4.82 van 5 gebasseerd op 11 klantbeoordelingen
(11 klanten reviews)

55,00

Productinfo-met-korting

Niet in voorraad

Productbeschrijving

Waarvoor: De werkzame stof in Zolpidemtartraat is Zolpidem is een slaapmiddel. Artsen schrijven het voor bij slapeloosheid.

Werking: Pijn, nare gebeurtenissen, lawaai en zorgen kunnen de oorzaak zijn van het moeilijk in slaap komen. Stilnoct bevordert dat u in slaap valt en beter doorslaapt. Zolpidem is een slaapmiddel. Het middel is ook bekend onder de merknaam Stilnoct. Het wordt tevens door verschillende farmaceutische bedrijven op de markt gebracht als generiek geneesmiddel. Zolpidem heeft geen effect op de duur van de slaap maar wordt beschouwd als een inslaper, die de tijdsduur tot het inslapen of de slaaplatentie verkort.

Effect: Binnen een halfuur na inname wordt u slaperig en rustig. Zorg er daarom voor dat u thuis bent, geen ingewikkelde klussen meer moet doen en uw bed makkelijk kunt bereiken. De werking begint binnen een half uur en houdt ongeveer zes uur aan.

Informatie: Hier kunt u discreet zonder recept alle medicijnen uit de Nederlandse apotheek kopen. Bij ons heeft u geen doktersrecept nodig. Alle medicijnen zijn 100% origineel met Nederlandse bijsluiter uit de Nederlandse apotheek.

Extra informatie

Product

Stilnoct, Zolpidem, Zolpidemtartraat

Tablet of capsule

Tablet

Aantal

30

mg/tablet

10 mg

info

Hier kunt u discreet zonder recept alle medicijnen uit de Nederlandse apotheek kopen. Bij ons heeft u geen doktersrecept nodig. Alle medicijnen zijn 100% origineel met Nederlandse bijsluiter uit de Nederlandse apotheek.

11 beoordelingen voor Zolpidem 10MG – 30 Tabs

 1. 5 van 5

  :

  Zeer goede en snelle inslapen en dus een volwaardige goeie slaaptablet.

 2. 4 van 5

  :

  Erg goeie benzo, gebruik deze al jaren zonder problemen. Hier wordt originele zolpidem geleverd uit de apotheek. Top!

 3. 5 van 5

  :

  Gebruik al langere tijd af en toe, indien nodig, een halve tablet, dus 5 Mg voor de nacht. Het is dan net genoeg om in ten kunnen slapen en een redelijk lange nachtrust te hebben. Voor mij is dit prima, geen last van bijwerkingen de volgende dag.

 4. 5 van 5

  :

  werkt de 1e keren heel goed, je sliep er ook goed van. De eerste paar weken voelde ik mij wel lusteloos de volgende dag, maar dit verdween de volgende dag compleet. Ik gebruik het 1x a 2x in de week. Soms was een kwartje van het tablet meer als genoeg.

 5. 4 van 5

  :

  na oxazepam, nitrazepam, temazepam, zopiclon en seroquel proberen we nu zolpidem. ZEER tevreden. slaap met kleine pauzes 9 uur per nacht.

 6. 5 van 5

  :

  Fijn slaapmiddel, maar volgens mijn vriendin ben ik door dit medicijn agressief aan het slapen. Ik neem dit middel dus alleen in wanneer mijn vriendin niet naast me ligt.

 7. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar):

  Ik ben enorm tevreden van dit product, het is dan ook mijn tweede bestelling reeds. Je hebt er meteen een vaste klant bij. Een halve is meestal genoeg voor een uurtje of 6 slaap :).

 8. 5 van 5

  :

  Dank je wel voor de super snelle levering. Om 14u kwam ik op deze site terecht en in de namiddag had ik al wat ik moest hebben. Ben wel tot ginder gereden omdat ik niet kon wachten. Maar alles is super goed verlopen. Ik ben heel tevreden! Ook hier een extra klantje bij 😉 Thanx!!!

 9. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar):

  Super snelle en correcte levering. Ik ben een zeer tevreden klant.

 10. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar):

  Altijd correcte en snelle levering! tevreden klant
  gebruik zolpidem voor het inslapen geen vervelende bijwerkingen de volgende dag

 11. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar):

  Nu al een tijdje uit stock. Hoop dat ze hem snel terug hebben want ik ben heel tevreden over het product evenals deze site

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.