Zopiclon kopen en online bestellen

Zopiclon 7.5MG – 30 Tabs

4.67 van 5 gebasseerd op 6 klantbeoordelingen
(6 klanten reviews)

55,00

Productinfo-met-korting

Productbeschrijving

Waarvoor: Zopiclon is een slaapmiddel en wordt als zodanig door artsen voorgeschreven bij slapeloosheid.

Werking: Door pijn, nare gebeurtenissen, lawaai en zorgen kunt u soms moeilijk in slaap komen. Zopiclon vermindert de spanning die hierbij ontstaat en maakt suf. Dit bevordert dat u in slaap valt en beter doorslaapt.

Effect: Binnen een halfuur na inname wordt u slaperig en rustig. Zorg er daarom voor dat u thuis bent, geen ingewikkelde klussen meer moet doen en uw bed makkelijk kunt bereiken. De werking houdt ongeveer zeven uur aan.

Informatie: Hier kunt u discreet zonder recept alle medicijnen uit de Nederlandse apotheek kopen. Bij ons heeft u geen doktersrecept nodig. Alle medicijnen zijn 100% origineel met Nederlandse bijsluiter uit de Nederlandse apotheek.

Extra informatie

Product

Zopiclon

Tablet of capsule

Tablet

Aantal

30

mg/tablet

7.5 mg

info

Hier kunt u discreet zonder recept alle medicijnen uit de Nederlandse apotheek kopen. Bij ons heeft u geen doktersrecept nodig. Alle medicijnen zijn 100% origineel met Nederlandse bijsluiter uit de Nederlandse apotheek.

6 beoordelingen voor Zopiclon 7.5MG – 30 Tabs

 1. 4 van 5

  :

  werkt de 1e keren heel goed, je sliep er ook goed van. Alleen erg verslavend.

 2. 4 van 5

  :

  Het duurde bij mij 3 dagen voor het medicijn werkt, maar dan werkt het ook wel goed. Als bijwerkingen had ik wel last van bittere smaak in mond tot ongeveer 1,5 dag na inname.

 3. 5 van 5

  :

  Een slaapmiddel dat ik al geruime tijd gebruik en me een goed 6 uur vol in slaap houdt. Ben niet suf als ik moet opstaan en ben daarom zeer content met dit middel.

 4. 5 van 5

  :

  Af en toe, gemiddeld 1x p/w neem ik dit tabletje en slaap dan heerlijk. Circa 7 uurtjes slaap en dan nog 1 uurtje echt wakker worden . Ik ben dan weer helemaal bijgeslapen.

 5. 5 van 5

  :

  Ik had heel het Internet afgeGoogled om zeker te zijn dat ik hier veilig mijn Zopiclon kon kopen. Uiteindelijk toch maar gegokt en goed gegokt, want product is zoals het hoort te zijn, snelle levering, snelle reactie op e-mails en zelfs transactie via Bitcoin ging na wat uitvogelen, prima! Ik ben blij dat ik er een betrouwbare, snelle online leverancier voor mijn slaapmedicatie bij heb. Ik zou dus zeggen, GO for it. 🙂

 6. 5 van 5

  :

  Zeer betrouwbaar adres nooit geen problemen klant vriendelijk en heel snelle revering

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.