Epo eprex kopen en online bestellen

Epo Eprex 6x 2000IU – Cilag

4.67 van 5 gebasseerd op 3 klantbeoordelingen
(3 klanten reviews)

300,00

Productinfo-met-korting

Productbeschrijving

Samenvatting: Epo exprex Bij bloeddoping neemt het uithoudingsvermogen toe doordat de zuurstofcapaciteit van het bloed wordt verhoogd. Zes tot twaalf weken vóór de wedstrijd wordt bij de sporter een flinke hoeveelheid bloed afgenomen, waarna de rode bloedcellen vlak voor de wedstrijd weer worden teruggegeven. Door de extra hoeveelheidhemoglobine kan het bloed dan meer zuurstof transporteren. Hoewel een betrouwbare controletest ontbrak, heeft het IOC bloeddoping indertijd toch in de dopinglijst opgenomen. Risico’s van bloeddoping zijn zeker niet uit te sluiten, zoals infecties (hepatitis, aids) en bloedklontering, vooral als niet het eigen bloed van de sporter wordt gebruikt.

Effect: EPO is de afkorting van epoëtine (Abseamed®, Binocrit®, Eporatio, Eprex®, NeoRecormon®,Retacrit®) of erytropoëtine, een door de nieren geproduceerd lichaamseigen hormoon dat de aanmaak van rode bloedcellen (erytrocyten) stimuleert. Wanneer sporters EPO inspuiten, neemt het aantal rode bloedcellen toe, waardoor meer zuurstof van de longen naar de spieren kan worden getransporteerd. Bij duursporters als langlaufers, wielrenners en langebaanschaatsers werkt dat prestatieverhogend. In de jaren tachtig van de vorige eeuw was al duidelijk geworden dat door bloeddoping de tijd over 10 kilometer hardlopen met circa 70 seconden werd verkort, een prestatieverbetering van ongeveer 3 tot 4 procent.

Informatie: Hier kunt u discreet zonder recept alle medicijnen uit de Nederlandse apotheek kopen. Bij ons heeft u geen doktersrecept nodig. Alle medicijnen zijn 100% origineel met Nederlandse bijsluiter uit de Nederlandse apotheek.

Extra informatie

Merk

Cilag, Eprex

Product

Epo, Erytropoëtine

IU/doos

12000 IU

Stuks

6 Voorgevulde injectiespuiten

IU/Spuit

2000 IU

Bewaren

Epo Erytropoëtine moet worden bewaard in een koelkast op of onder 9C.

info

Hier kunt u discreet zonder recept alle medicijnen uit de Nederlandse apotheek kopen. Bij ons heeft u geen doktersrecept nodig. Alle medicijnen zijn 100% origineel met Nederlandse bijsluiter uit de Nederlandse apotheek.

3 beoordelingen voor Epo Eprex 6x 2000IU – Cilag

 1. 5 van 5

  :

  Komt inderdaad uit de apotheek! goed product en zeer goeie prijs kwaliteit verhouding!

 2. 4 van 5

  :

  Ik heb de Eprex hier besteld. Het gaat om 100% echte epo met Nederlandse beschrijving en afkomstig uit de Nederlandse apotheek . Erg goed product met aanzienlijke verhoging van mijn uithoudingsvermogen.

 3. 5 van 5

  :

  Lang gezocht naar deze epo, er worden veel vervalsingen verkocht bij concurrenten. Maar hier is het de rael deal! Bedankt!

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.