Genotropn Goquick kopen en online bestellen

Genotropin GoQuick 36IU – Pfizer

4.8 van 5 gebasseerd op 10 klantbeoordelingen
(10 klanten reviews)

250,00

Productinfo-met-korting

Productbeschrijving

Samenvatting: Genotropin GoQuick is een recombinant menselijk groeihormoon (ook wel somatropine genoemd). Genotropin heeft dezelfde structuur als het natuurlijke menselijke groeihormoon, dat nodig is voor de groei van botten en spieren. Het speelt ook een rol bij de evenwichtige ontwikkeling van vet- en spierweefsel. Recombinant betekent dat het niet gemaakt is uit menselijk of dierlijk weefsel.

Effect: Een van de directe gevolgen van Genotropin is dat het bindt op een aantal receptoren. Met name de receptoren bij vetcellen worden aangesproken en gestimuleerd vet af te stoten/geven. Als er genoeg stress is geweest op de spiercellen door trainen kan er hyperplasie ontstaan(celdeling).

 

Indirect zorgt HGH dus voor productie van IGF-1 in de lever. IGF-1 zorgt op haar beurt weer voor herstel en versterking van kraakbeencellen die de beengroei stimuleren en de creatie van nieuwe spiercellen. IGF-1 zorgt verder voornamelijk voor eiwitsynthese in de spieren.

Extra informatie

Merk

Pfizer

Product

Genotropin GoQuick pen, HGH Somatropin

Stuks

1

Mg/pen

12 mg (36 IU)

Bewaren

Na opening bewaren in de koelkast.

Info

Voor uitleg over het product en meer achtergrondinformatie klik op het rode vlak productinformatie in de afbeelding

10 beoordelingen voor Genotropin GoQuick 36IU – Pfizer

 1. 5 van 5

  :

  Heb van dit 1 stuk gekocht om te testen
  Vandaag serum test laten doen voor ik meer stuks van deze koop… Volgende week weet ik de resultaten
  Iemand ervaring met deze GoQuick pennen? Bijsluiter was in het Turks..?

 2. 5 van 5

  :

  Ik heb de uitslagen van de Genotropin GoQuick binnen!

  Ik heb zelf advies van dbb 10iu geïnjecteerd en 3 uur later bloed laten prikken op groeihormoon. Normale waarde zonder hgh zou rond de 10ng/ml moeten zijn maar zat op 86ng/ml.

  Enige wat jammer is dat ik op advies van een hele hoop mensen deze test heb gedaan, alleen ineens niemand mij nu kan vertellen of hij nu ondergedoseerd of goed is.

  Ik heb dus 10iu subc gezet en precies 3 uur later bloed laten prikken door bloedwaardentest.nl Had uitslag binnen een week.

  Kan iemand mij vertellen of de hgh waardes goed zijn?

 3. 5 van 5

  :

  Zijn er Mensen die deze genotropin goquick hebben gebruikt? Graag jullie meningen hierover en resultaten en hoeveel je injecteerde aub

  ikzelf gebruik op het moment 3 IU p dag.. Is dit genoeg naar jullie mening voor massa? Ik gebruik dit nu 2 maanden en ga dit een jaar doen. Heb alle sides al gehad pff!!! Tintelingen in me vingers, lui/moe, krampen, stijve vingers en pijn in me gewrichten.. Ik heb uiteindelijk t3 erbij genomen, want kwam niet meer voorruit heel de dag, was alleen maar moe. Ik moet zeggen, voel me nu SUPER lekker..

 4. 4 van 5

  :

  10iu zetten , 3 uur later bloed laten trekken, resultaat moet rond 25ng/ml zitten of hoger voor goeie hgh. Dus je heb zeer goeie HGH waardes meer dan 3x zoveel, maar dat was ook te verwachten met real Genotropin 🙂 Succes ermee..

 5. 5 van 5

  :

  Apotheek genotropin is de Real deal! Zal deze dan ook hier blijven bestellen!

 6. 5 van 5

  :

  Genotropin GoQuick 36IU is een TOP product. Niet gedacht dat ik die hier zou vinden. Ik heb hier eerder 2 pennen bestelt en deze erg snel geleverd gekregen. Deze Genotropin is trouwens met Turkse beschrijving. Ik ga de Genotropin zetten op 3IU per dag (1MG) voor zeker 6 maanden. Ik hou jullie hier op de hoogte.

  Gino ik denk dat je zeker goed zit op 3iu per dag. Want Genotropin is Pharma Grade HGH, dus niet te vergelijken met andere HGH!

 7. 4 van 5

  :

  Genotropin is good stuff…..If I was you, I would take the gh 3 months BEFORE you start your steroid cycle…Not only can you get your diet in check but you can get shreds before you start….You will BLOW UP if you do what I tell you………….. Sorry i dont speak dutch

 8. 5 van 5

  :

  Lang gezocht naar de echte genotropin en eindelijk hier gevonden! Ik heb de genotropin (cartridge) al via andere website eerder besteld maar bleken allemaal nep te zijn dat kon ik eigenlijk al weten gezien de prijs. Maar hier de Real Deal genotropin Super is elke euro waard die je ervoor betaal.

 9. 5 van 5

  :

  Ik kocht de Genotropin GoQuick voorheen altijd in België in de apotheek, alleen was dat niet meer mogelijk. Dus moest ik deze online gaan zoeken en heb deze hier gevonden. Tot me verbazing betaal ik hier nog minder dan in de apotheek! In de apotheek in België vragen ze voor een pen 36iu (12mg) 290 euro, hier maar 250 euro! Ik was door de prijs wat achterdochtig geworden, dus heb er voor gekozen om de bestelling af te halen. Ik mocht ter plekke de pen openen en ruiken aan de vloeistof want dat heeft een typische geur die zeer herkenbaar is! Alles klopte, dus ben zeer tevreden. Keep up the Good work!!!

 10. 5 van 5

  :

  De Geno GoQuick is de beste HGH die ik ooit gehad heb. Zit nu zelf 2 jaar non stop aan de HGH. Heb vele soorten voorbij zien komen en gebruikt maar niets is vergelijkbaar met de Geno GoQuick. Komt ook uit de apotheek.

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.