HCG pregnyl kopen en online bestellen

HCG 5000IU – 3 Vials – Organon

4.33 van 5 gebasseerd op 6 klantbeoordelingen
(6 klanten reviews)

120,00

Productinfo-met-korting

Productbeschrijving

Samenvatting: HCG (humaan choriongonadotrofine) is een hormoon dat tijdens een zwangerschap door het embryo wordt geproduceerd. Het is de werkzame stof in het medicijn Pregnyl, een preparaat bereid uit de urine van zwangere vrouwen. Het stimuleert de aanmaak van steroïden in de gonaden door een biologische werking die lijkt op die van LH (luteïniserend hormoon). Bij de man bevordert Pregnyl de productie van testosteron en bij de vrouw de productie van estrogenen en vooral progesteron na de ovulatie. Over HCG bestaan meestal veel misverstanden. HCG staat voor Human Chorionic Gonadotrophin en is een natuurlijk peptide hormoon wat normaal gesproken in de placenta van zwangere vrouwen wordt gevormd om andere “moederlijke” hormonen te reguleren. Het is dus geen steroide! Natuurlijk worden nu voornamelijk synthetische vormen van HCG gebruikt met de generieke naam Pregnyl.

Effect: Gedurende langere of middelzware tot zware AAS kuren wordt HCG gebruikt om verkleining van de testikels (testicular atrophy) te voorkomen of weer te herstellen.Dit bevordert dan namelijk een beter herstel van de eigen testosteronproductie (en dus massabehoud) na een AAS kuur. Toediening van HCG heeft namelijk hetzelfde effect als het LH hormoon wat in een normale situatie de testikels aanzet tot testosteronproductie.in een wat zwaardere of langere kuur wordt de aanmaak van dit hormoon echter onderdrukt. daarom worden je testikels in-actief en krimpen. Na je kuur wil je echter zo snel mogelijk op natuurlijke wijze testosteron aanmaken. Gekrompen testikels zijn echter niet gereed om die productie meteen weer op te pakken. Daarom is het zaak om dat probleem op te lossen voor je je nakuur begint.

Informatie: Hier kunt u discreet zonder recept alle medicijnen uit de Nederlandse apotheek kopen. Bij ons heeft u geen doktersrecept nodig. Alle medicijnen zijn 100% origineel met Nederlandse bijsluiter uit de Nederlandse apotheek.

Extra informatie

Merk

MSD, Organon

Product

HCG Pregnyl (Human Chorionic Gonadotrophin)

Stuks/iu

3×5000 IU

iu/doos

15000 IU

Stuks/water

3×2 ml

Bewaren

HCG Pregnyl is bij kamertemperatuur stabiel gedurende 90 dagen. Idealiter moet worden bewaard in een vriezer op of onder -9C. HCG Pregnyl moet worden gekoeld na reconstitutie.

info

Hier kunt u discreet zonder recept alle medicijnen uit de Nederlandse apotheek kopen. Bij ons heeft u geen doktersrecept nodig. Alle medicijnen zijn 100% origineel met Nederlandse bijsluiter uit de Nederlandse apotheek.

6 beoordelingen voor HCG 5000IU – 3 Vials – Organon

 1. 4 van 5

  :

  Mijn ervaring na 1x de bio hcg kuur te hebben gevolgd en 1x de echte HCG kuur kan ik uit eigen ervaring zeggen dat de bio hcg kuur niet goed helpt. Want de echte hcg die ik hier heb bestelt ben ik daadwerkelijk veel van af gevallen terwijl ik met de bio hcg kuur niets ben afgevallen.

 2. 5 van 5

  :

  ik heb 3 HCG kuren achter eljaat gedaan en ben 45 kilo afgevallen.
  mijn moeder 2 kuren en was 38.2 afgvallen.
  mijn schoonzusje 15 kilo met 1 kuur.
  echt een top dieet.
  na mijn bevalling wil ik er nu nog graag 10 a 15 kilo af hebben.
  maar hcg is niet handig met een baby te doen.
  omdat je geen vet/olie aan mag raken.

 3. 4 van 5

  :

  Ik heb 4 kuren gedaan met de nodige stabilisatieweken ertussen. Mijn gewicht was 120 kilo, nu weeg ik tussen de 74 kilo en de 75.5 kilo.

  Het lukt me goed om dit gewicht vast te houden. Bewust met voeding omgaan, 3 keer per week sporten. Ik kan nu weer gewoon de trap op lopen.

 4. 5 van 5

  :

  Hoi Hoi, verleden jaar in november heb ik mijn eerste HCG kuur gedaan en ben 9,5 kilo afgevallen
  Ik was van de 89,5 naar de 80 gegaan tot mijn grote verbazing.

 5. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar):

  Ik heb zojuist de HCG besteld een paar jaar geleden heel veel mee afgevallen 22 kilo met twee kuren. Ik kreeg er toen een dieet bij met lekkere recepten en een dieet voor de stabilisatie periode daarna. Weet iemand hoe ik aan de dieet richtlijnen kan komen?

 6. 3 van 5

  :

  hoezo val je af van een hcg kuur dan ?

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.