HGH yellow tops kopen

HGH Yellow – 10x 10IU

4.5 van 5 gebasseerd op 4 klantbeoordelingen
(4 klanten reviews)

130,00

Productinfo-met-korting

Productbeschrijving

Samenvatting: HGH yellow tops komt in het lichaam natuurlijk voor als somatropin die uit een 191 aminozuurketting bestaat. Somatropin zorgt als we jong zijn voor groei van botten, spieren en andere weefsels. Als we volwassen zijn houdt Somatropin zich meer bezig met het behouden van spieren, zorgen voor een sterk immuun systeem, stofwisseling regulatie en handhaaft en herstelt de huid en andere weefsels.

Effect: Een van de directe gevolgen van HGH is dat het bindt op een aantal receptoren. Met name de receptoren bij vetcellen worden aangesproken en gestimuleerd vet af te stoten/geven. Als er genoeg stress is geweest op de spiercellen door trainen kan er hyperplasie ontstaan. Somatropine behoort tot de groep geneesmiddelen die hypofysehormonen worden genoemd. Het is identiek aan groeihormoon dat het lichaam zelf produceert. Artsen schrijven dit middel voor bij groeistoornissen bij kinderen en bij een groeihormoontekort bij volwassenen.

Extra informatie

Merk

Generiek

Product

HGH Somatropin

iu/doos

100 IU

Stuks

10 / 1 doosje

Mg / Vial

3.33 mg (10 IU)

Zuiverheid

99.48 %

Bewaren

HGH 191-AA is bij kamertemperatuur stabiel gedurende 90 dagen. Idealiter moet worden bewaard in een vriezer op of onder -9C. HGH 191-AA moet worden gekoeld na reconstitutie.

Info

Voor uitleg over het product en meer achtergrondinformatie klik op het rode vlak productinformatie in de afbeelding

4 beoordelingen voor HGH Yellow – 10x 10IU

 1. 4 van 5

  :

  Super, gebruik deze al een tijdje, mooie prijs gezien de kwaliteit tot volgende maand!

 2. 5 van 5

  :

  Deze HGH is erg goed en ook nog eens erg betaalbaar ik adviseer de mensen die deze hgh willen gebruiken dezze op 8iu per dag te zetten en dan 2iu per keer om de 2 3 uur herhalen.

 3. 4 van 5

  :

  Heb deze gebruikt ben er wel tevreden over maar gebruik toch liever Alley.. De prijs is daarentegen perfect

 4. 5 van 5

  :

  Ik heb deze hgh gekocht met het idee dat het middelmatige hgh zou zijn gezien de prijs maar niets is minder waar heb nog nooit zo goeie tops eerder gebruikt. Alles bekende sides binnen een paar weken. Ben nu een jaar verder en moet zeggen super resultaten ben 3% vet kwijt en heb 8 kilo droge massa erbij. let op heb er geen aas bij gebruikt. Super thx mannen voor de kwaliteit.

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.