Hygetropin HGH kopen en online bestellen

Hygetropin HGH – 100IU

4.5 van 5 gebasseerd op 2 klantbeoordelingen
(2 klanten reviews)

200,00

Productinfo-met-korting

Niet in voorraad

Productbeschrijving

Samenvatting: Hygetropin HGH Menselijk groeihormoon (Hygetropin HGH) is een polypeptideketen afgescheiden door de hypothalamus die 191 aminozuren bevat. De belangrijkste fysiologische functie is synthesefunctie bevorderen voor de menselijke verschillende weefsels en met name eiwitten en de groei van gewrichtskraakbeen en epifyse kraakbeen te stimuleren; waardoor botten groeien lineair en organen verhoogd.

Effect: Hygetropin ™ rhGH kan de opname van aminozuren door spiercellen en de synthese van cellen, DNA en RNA te bevorderen; om het menselijk lichaam te verhogen zijn niveaus van koolwaterstof en suiker, evenals het behoud van stikstof bij het opnemen van extra eiwitten cellen. Alle hierboven genoemde maatregelen bevorderen de groei van spiercellen en de toename van spierkracht.

Extra informatie

Merk

Hygetropin

Product

HGH Somatropin

iu/doos

100 IU

Stuks

10 / 1 doosje

Mg / Vial

3.33 mg (10 IU)

Zuiverheid

99.48 %

Bewaren

HGH Somatropin is bij kamertemperatuur stabiel gedurende 90 dagen. Idealiter moet worden bewaard in een vriezer op of onder -9C. HGH Somatropin moet worden gekoeld na reconstitutie.

Info

Wij leveren uitsluitend originele producten, u kunt dit product op de website van Hygetropin controleren op echtheid www.hygetropin.cn/Verify-Your-Box.html

2 beoordelingen voor Hygetropin HGH – 100IU

 1. 4 van 5

  :

  Yo,

  Eindelijk de echte hyge te koop voor een scherpe prijs was hier lang naar opzoek goed bezig mannen!

  GRtz

 2. 5 van 5

  :

  Yoo vandaag alles binnen gekregen, en heb ook nog ff op de site van Hygetropin gekeken maarre alles klopt hoor tis echt de real deal hiero

  Goed werk gastuhhh!!
  Kom snel weer
  Latrzz

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.